VEEL GESTELDE VRAGEN

Hier vind je de antwoorden op vragen die vaak gesteld worden. Staat nou net die ene vraag met het antwoord hier niet tussen? Bel dan even naar 088 - 284 8365 of stel je vraag door het invullen van het online contactformulier.

24. Kan ik sparen voor korting?

Sinds 1 januari 2016 is er een aantrekkelijk spaarsysteem. We waarderen u als trouwe gast van Buitenleven Vakanties en daarom kunt u sparen voor korting op uw toekomstige vakanties. Om in aanmerking te komen voor korting op uw vakantie dient u aan twee voorwaarden te voldoen:

  1. U verblijft minimaal vijf keer in een vakantiewoning van Buitenleven Vakanties
  2. Het laatste verblijf in een vakantiewoning van Buitenleven Vakanties is maximaal twee kalenderjaren geleden

De eerste korting vindt al plaats op het 5e verblijf. U ontvangt op deze en op de volgende vakanties direct 5% korting op de netto huursom. U blijft recht houden op de korting, mits u tussen iedere vakantie maximaal twee kalenderjaren houdt. En u hoeft bij het boeken van een vakantie er niets voor te doen, want de korting wordt automatisch toegekend.

Is het langer dan vijf jaar geleden, dat u voor de laatste keer bij ons vakantie heeft gevierd? Dan begint de telling voor de korting opnieuw. Dat heeft te maken met de wet op privacy (AVG).