Corona informatiepagina: Buitenleven Vakanties blijft open

Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en je kunt gewoon genieten van je geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. De housekeeping heeft in deze tijd extra aandacht voor hygiëne. Alle maatregelen die gelden voor heel Nederland, staan een fijne vakantie in de natuur niet in de weg.

 

Een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kan je gewoon van je vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volg je zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden.

 

Vragen over het Coronavirus?

Bij meerdere organisaties kun je terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier vind je de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kun je je vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

 

Gelukkig kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons en genieten van een verblijf in onze Buitenlevenwoningen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365.