Corona informatiepagina: Buitenleven Vakanties blijft open

Buitenleven Vakanties blijft open. Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en je kunt gewoon genieten van je geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. 

 

De housekeeping heeft in deze tijd extra aandacht voor hygiëne. Alle maatregelen die gelden voor heel Nederland tot 1 juni 2020, staan een fijne vakantie in de natuur gelukkig niet in de weg.

Vakantiewoningen toegankelijk

Heb je een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kan je gewoon van je vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volg je zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden.

 

Heb je vragen over het Coronavirus?

Je kunt bij meerdere organisaties terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier vind je de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kun je je vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

 

Aanvulling dd 16 maart 2020:

 

De natuurgebieden zijn niet afgesloten. Dat betekent dat je gewoon je geplande wandeltocht kunt maken of fietsend de omgeving kunt verkennen. De maatregelen rondom het tegengaan van verdere verspreiding van het Coronavirus, kunnen dagelijks veranderen. Houd daarom de website van LandschappenNLStaatsbosbeheer en Natuurmonumenten goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en richtlijnen omtrent je verblijf in de natuur.

 

Aanvulling dd 7 mei 2020:

 

Annuleren n.a.v. het Coronavirus

Gelukkig kan en mag er langzaamaan meer, mits je de richtlijnen van handenwassen en afstand houden in acht neemt. Een verblijf in een Buitenlevenwoning kan op deze manier gewoon doorgang vinden. Wil je desondanks annuleren? Dan passen we de volgende annuleringsvoorwaarden toe:

 

Vakanties met aankomst tot en met 1 juni 2020

 

Annuleringsfonds

Heb je een annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties? Dan valt je boeking onder de annuleringsvoorwaarden:

  • als je een grote vakantiewoning hebt geboekt (vakantiewoningen voor 8 personen of meer) of,
  • als je reisgezelschap anders is dan je eigen gezinssituatie (moet aangetoond worden) of,
  • als je reisgezelschap de kwetsbare groep betreft volgens richtlijnen van het RIVM (graag bewijs toevoegen) of,
  • als je woonachtig bent in het buitenland

 

Je kunt dan kiezen tussen een voucher ter waarde van het bedrag dat je reeds hebt betaald aan ons, of je boeking annuleren (excl. administratiekosten en premie van het annuleringsfonds).

Kies je voor de voucher? Dan kun je deze je binnen 1 jaar na oorspronkelijke aankomstdatum gebruiken, waarbij je verblijf ook binnen 1 jaar plaatsvindt. De voucher wordt uitsluitend verstrekt mits je annuleert voordat je verblijf plaatsvindt. Is de aankomstdatum van je verblijf al vestreken? Dan betreft dit een 100% annulering.

 

Geen annuleringsfonds

Heb je geen annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties? Dan kan je nu tot 6 weken voor aankomst je boeking wijzigen met €30,- wijzigingskosten. 

 

Heb je geen annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties, maar valt je boeking wel onder een van de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • je hebt een grote vakantiewoning hebt geboekt (vakantiewoningen voor 8 personen of meer) of,
  • je reisgezelschap is anders dan je eigen gezinssituatie (moet aangetoond worden) of,
  • je reisgezelschap zich bevindt in de kwetsbare doelgroep volgens richtlijnen van het RIVM (graag bewijs toevoegen) of,
  • je bent woonachtig in het buitenland

 

Je krijgt dan een voucher ter waarde van het bedrag dat je reeds hebt betaald aan ons. Deze kun je binnen 1 jaar na oorspronkelijke aankomstdatum gebruiken, waarbij je verblijf ook binnen 1 jaar plaatsvindt. Deze voucher wordt uitsluitend verstrekt mits je annuleert voordat je verblijf plaatsvindt. Is de aankomstdatum van je verblijf al vestreken? Dan betreft dit een 100% annulering.

 

Vakanties met aankomst na 1 juni 2020

Tenzij er andere berichtgeving vanuit de overheid komt hanteren we voor boekingen met een verblijf na 1 juni 2020, voorlopig onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Annulering tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). 

Let wel: Als je ziekteverschijnselen hebt als gevolg van Corona, is dat een geldige reden om aanspraak te maken op je annuleringsfonds.

 

Ben je woonachtig in het buitenland? Mail dan naar het KCC. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Gelukkig kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons en genieten van je verblijf in onze Buitenlevenwoningen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365.