Corona informatiepagina: Buitenleven Vakanties blijft open

Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en u kunt gewoon genieten van de geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. De housekeeping heeft in deze tijd extra aandacht voor hygiëne. Alle maatregelen die gelden voor heel Nederland, staan een fijne vakantie in de natuur niet in de weg. 

 

Een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kunt u gewoon van de vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volgt u zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden. 

 

Vragen over het Coronavirus?

Bij meerdere organisaties kunt u terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier staan de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kunt u vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur. Scroll naar beneden voor recente updates over ons beleid.

 

Gelukkig kan er nog steeds een vakantie geboekt worden bij ons en staan de maatregelen het genietenen van een verblijf in onze Buitenlevenwoningen niet in de weg. Nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even het reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365.