Corona informatiepagina: Buitenleven Vakanties blijft open

Buitenleven Vakanties blijft open. Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en je kunt gewoon genieten van je geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. 

 

De housekeeping heeft in deze tijd extra aandacht voor hygiëne. Alle maatregelen die gelden voor heel Nederland tot 1 juni 2020, staan een fijne vakantie in de natuur gelukkig niet in de weg.

Vakantiewoningen toegankelijk

Heb je een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kan je gewoon van je vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volg je zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden.

 

Heb je vragen over het Coronavirus?

Je kunt bij meerdere organisaties terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier vind je de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kun je je vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

 

 

Aanvulling dd 16 maart 2020:

 

De bezoekerscentra van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn inmiddels gesloten. Ook excursies gaan voorlopig niet door. De natuurgebieden worden niet afgesloten. Dat betekent dat je gewoon je geplande wandeltocht kunt maken of fietsend de omgeving kunt verkennen.

 

De maatregelen rondom het tegengaan van verdere verspreiding van het Coronavirus, kunnen dagelijks veranderen. Houd daarom de website van LandschappenNLStaatsbosbeheer,

en Natuurmonumenten goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en richtlijnen omtrent je verblijf in de natuur.

 

 

Aanvulling dd 1 april 2020:

 

Annuleren n.a.v. het Coronavirus

Omdat alles een beetje anders is dan anders, hebben we onze annuleringsvoorwaarden wat aangepast.

 

Vakanties met aankomst tot en met 1 mei 2020

Annuleringsfonds

Heb je een annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties en wil je annuleren? Dan kun je kiezen tussen een voucher ter waarde van het bedrag dat je reeds hebt betaald aan ons, of je boeking annuleren (excl. admin + annuleringsfonds premie).

 

Geen annuleringsfonds

Heb je geen annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties en wil je annuleren? Dan krijg je een voucher ter waarde van het bedrag dat je reeds hebt betaald aan ons. Deze kun je binnen 1 jaar na oorspronkelijke aankomstdatum gebruiken, waarbij je verblijf ook binnen 1 jaar plaatsvindt.

 

Wil je wel gewoon gaan? Dat kan. Uiteraard is dit wel op eigen verantwoordelijkheid. En natuurlijk gebruik je je gezonde verstand en houd je je aan de gegeven richtlijnen en adviezen van het RIVM.

 

Vakanties met aankomst tot en met 1 juni 2020

Annuleringsfonds

Heb je een annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties? Dan valt je boeking onder de annuleringsvoorwaarden als je:

  • een grote vakantiewoning hebt geboekt (vakantiewoningen vanaf 8 personen)
  • reisgezelschap anders is dan je eigen gezinssituatie (moet aangetoond worden)
  • reisgezelschap zich bevindt in de kwetsbare doelgroep volgens richtlijnen van het RIVM (graag bewijs toevoegen)

In deze gevallen wordt 100% van de huursom vergoed (exclusief administratiekosten en premie) of je boekt je vakantie om met €30,- euro wijzigingskosten.

 

Heb je een annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties, maar voldoe je niet aan bovenstaande? Dan hanteren we bij annulering een 50% reductie regeling van de huursom, bij annuleren of omboeken naar ander moment in 2020, met €75,- wijzigingskosten, mits je meteen een nieuwe vakantie boekt.

 

Geen annuleringsfonds

Heb je geen annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties? Dan kan je nu tot 6 weken voor aankomst je boeking wijzigen met €30,- wijzigingskosten. 

 

Heb je geen annuleringsfonds afgesloten bij Buitenleven Vakanties, maar valt je boeking wel onder de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • je hebt een grote vakantiewoning hebt geboekt (vakantiewoningen vanaf 8 personen)
  • je reisgezelschap is anders dan je eigen gezinssituatie (moet aangetoond worden)
  • je reisgezelschap zich bevindt in de kwetsbare doelgroep volgens richtlijnen van het RIVM (graag bewijs toevoegen)

Dan kun je je vakantie omboeken met €150,- wijzigingskosten.

 

Annulering tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). Wil je binnen 1 maand voor aankomst annuleren? Dan hanteren we bij annulering een 50% reductie regeling van de huursom.

 

Vakanties met aankomst na 1 juni 2020

Dat is afhankelijk van hoe de situatie zich gaat ontwikkelen. Voor boekingen met een verblijf na 1 juni 2020 wachten we de verdere berichtgeving af. Voor boekingen met een verblijf na 1 juni 2020, hanteren wij voorlopig onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Annulering tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). 

 

Nieuwe boekingen en opties

Gelukkig kun je ook prima met alle maatregelen vakantie vieren in de mooiste Nederlandse natuur. Heb je de perfecte vakantie op onze site gevonden? Dan kun je nu een vakantiewoning gedurende 3 weken in optie nemen om de situatie even af te wachten, mits de aankomstdatum op het moment van in optie nemen, meer dan 5 weken is.

 

Tot nu kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons (zie de mogelijkheid voor het in optie nemen van een vakantie) en genieten van je verblijf in onze Buitenlevenwoningen.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365.