Aanvulling 13 oktober 2020

Na de persconferentie van maandag 28 september 2020 zijn onze richtlijnen wat aangepast. Deze zijn ook van kracht na de persconferentie die gegeven is op dinsdag 13 oktober 2020: 

 

Voor bezoek geldt dat, net als thuis, niet meer dan 3 personen ontvangen mogen worden, buiten het eigen huishouden. Als vanzelfsprekend vertrouwen wij er op dat een ieder toeziet dat deze maatregel gehandhaafd wordt.

 

Is het annuleringsfonds bijgeboekt?

Een geldige reden tot annuleren is een geboekte vakantiewoning door een groep van meer dan 4 personen uit meer dan 1 huishouden. In dit geval is annulering mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats op reserveringskosten en gemaakte kosten van het annuleringsfonds.

 

Is het annuleringsfonds niet bijgeboekt?

We willen vakanties die geboekt zijn door een groep van meer dan 4 personen, uit meer dan 1 huishouden, tegemoet komen. Er is dan een keuze:

  • De vakantie omboeken naar een later moment tegen de op dat moment geldende prijs
  • Een voucher met een geldigheidsduur van 1 jaar

De kosten voor beide opties bedragen 10% van de oorspronkelijke huursom. Dat is ipv 5,5% wanneer het annuleringsfonds was afgesloten.

 

Bovenstaande geldt voor boekingen van vakanties met verblijf tot het einde van het jaar 2020. Daarnaast gelden ook onze reguliere annuleringsvoorwaarden en onze wijzigingsvoorwaarden.