Aanvulling 18 augustus 2020

De boodschap tijdens de laatste persconferentie, is duidelijk: het virus wint terrein en besmettingen lopen op. Daarom is het nog belangrijker dat je goed oplet en de richtlijnen van het RIVM volgt. Wij verwachten dat je als gast bij ons daarin je verantwoordelijkheid neemt.


Een verblijf in onze vakantiewoningen, kan onder de juiste voorwaarden prima plaatsvinden. Voor alle woningen geldt: ben je met de maximale bezetting van die betreffende woning? Ook dan kun je binnen in de woning 1,5 meter afstand houden en kun je heerlijk genieten van de vakantie.

 

Naar aanleiding van deze persconferentie hanteren we dan ook onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Annuleren tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). 

 

Heb je bij ons  een annuleringsfonds afgesloten en wil je als gevolg van een Corona-uitbaak annuleren (bijv, reisgezelschap is meer dan 6 personen uit verschillende gezinnen of ziekteverschijnselen)? Dan is da een geldige reden om aanspraak te maken op het fonds.

 

Ben je woonachtig in het buitenland? Mail dan naar het KCC. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Gelukkig kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons en genieten van je verblijf in onze Buitenleven woningen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365.