Aanvulling 7 mei 2020

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen hebben we een kritische blik geworpen naar het onderwerp annuleren. Hieronder vind je de meest recente informatie daarover.

 

Annuleren n.a.v. het Coronavirus

Gelukkig kan en mag er langzaamaan meer, mits je de richtlijnen van handenwassen en afstand houden in acht neemt. Een verblijf in een Buitenlevenwoning kan op deze manier gewoon doorgang vinden. Wil je desondanks annuleren? Dan passen we de volgende annuleringsvoorwaarden toe:

 

Vakanties met aankomst na 1 juni 2020

Tenzij er andere berichtgeving vanuit de overheid komt hanteren we voor boekingen met een verblijf na 1 juni 2020, voorlopig onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Annulering tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). 

Let wel: Als je ziekteverschijnselen hebt als gevolg van Corona, is dat een geldige reden om aanspraak te maken op je annuleringsfonds.

 

Ben je woonachtig in het buitenland? Mail dan naar het KCC. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Gelukkig kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons en genieten van je verblijf in onze Buitenlevenwoningen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365. 

 

Wil je meer weten? Klik hier voor het annuleringsbeleid dat we hebben gehanteerd tot mei 2020.