Update 26 november 2021

 

Naar aanleiding van de persconferentie op 26 november 2021, waarin duidelijk werd dat enkele regels aangscherpt worden, leest u hier ons aanvullend beleid. Voor de duidelijkheid nog even alles op een rij.

 

Voor bezoek geldt dat, net als thuis, niet meer dan 4 personen ontvangen mogen worden, buiten het eigen huishouden. Als vanzelfsprekend vertrouwen wij er op dat een ieder toeziet dat deze maatregel gehandhaafd wordt.

 

Is het annuleringsfonds bijgeboekt?

Een geldige reden tot annuleren is een geboekte vakantiewoning door een groep meer dan 6 personen waarvan 4 personen uit meer dan 1 huishouden. In dit geval is annulering mogelijk. Er vindt geen restitutie plaats van de betaalde premie van het annuleringsfonds.

 

Is het annuleringsfonds niet bijgeboekt?

We willen vakanties die geboekt zijn door een groep van meer dan 6 personen, waarvan 4 uit meer dan 1 huishouden, tegemoet komen. Er is dan een keuze:

  • De vakantie omboeken naar een later moment tegen de op dat moment geldende prijs, met een verblijf in het jaar 2022
  • Een voucher met een geldigheidsduur van 1 jaar

 

De kosten voor beide opties bedragen 15% van de oorspronkelijke kale huursom. Dat is ipv 5,5% wanneer het annuleringsfonds was afgesloten.

 

Bovenstaande geldt voor boekingen van vakanties met verblijf tot en met 20 december 2021. Daarnaast gelden ook onze reguliere annuleringsvoorwaarden en onze wijzigingsvoorwaarden.