Voordelig verblijven in een vakantiewoning

Speciaal voor leden van natuurmonumenten

De magie van Buitenleven Vakanties is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. De vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties zijn bij uitstek geschikt voor een grote groep. Bijvoorbeeld om samen met kinderen en kleinkinderen een jubileum vieren of met de vriendengroep tijd met elkaar door te brengen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de woningen op Tiengemeten, zoals Nicolehoeve. Genoeg ruimte voor 8 personen en met 4,5 ha speelnatur om de hoek. Of het prachtige Deelerwoud op de Veluwe, met als directe buren de wilde zwijnen en herten.

 

Dit voorjaar ontvangt u als lid van natuurmonumenten een exclusieve korting van € 75,- op een midweekverblijf op de geselecteerde woningen. Lees de voorwaarden en het opmerkelijke verhaal van boswachter Helma Braat onderaan deze pagina.  

 

Een wereld vol verhalen

Omdat Buitenleven Vakanties een initiatief is van de 3 natuurorganisaties van Nederland kunnen we eindeloos tappen uit de kenniskraan van boswachters zoals Helma Braat. Zij is opgegroeid in de omgeving van Breda. Klik hier voor het verhaal van Helma. Elk gebied heeft zijn eigen karakter en verhalen door de seizoenen heen. Maar ook achter elke woning schuilt een verhaal. Zoals bijvoorbeeld Angorahoeve met haar sprookjesachtige ligging, ooit was dit het zomerverblijf van Richard en Henriette Roland Holst. Of de woningen op Tiengemeten, een paradijs voor watervogels. U krijgt hier echt het eilandgevoel.

 

Deze ledenactie geeft u een goed excuus om dit voorjaar de sfeer te komen proeven. Schrijf uw eigen verhaal! Lees hieronder de voorwaarden:

 

  • Keuze uit de 10 geselecteerde grote woningen op deze pagina
  • Midweek verblijf in voorjaar
  • Geldig op verblijven van 1 maart tot 1 juli 2018
  • Niet geldig op reeds gemaakte reserveringen
  • Niet in combinatie met andere kortingen
  • € 75,- korting per boeking
  • Gebruik bij online reserveren de  actiecode PNLEV032018