Blij met Wifi vrij

We leven in een digitaaltijdperk. Heeft u net uw Iphone weer ingericht en onder de knie is de nieuwe en verbeterde versie alweer op de markt. Alles moet snel, sneller, snelst, 24-7 en we moeten overal en altijd bereikbaar zijn. Meestal is het heerlijk dat alle informatie met 1 druk op de knop te halen is. De uitdaging ligt erin om tegen dit alles heel hard stop te roepen. Nu even niet! En dan.......genieten van de rust. Ontdek onze ´wifi-vrije' woningen!

 

Ontspannen bij Buitenleven Vakanties

Iedereen heeft met enige regelmaat behoefte aan een time-out. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Heerlijk op vakantie met het gezin of een weekendje weg met vrienden. De Buitenleven vakantiewoningen zijn op de meest adembenemende plekken in de Nederlandse natuur te vinden. Hoe fijn is het om van al dat moois om u heen ongestoord te kunnen genieten.

 

Selecteer op "Wifi vrij"

Enkele woningen liggen zo verscholen in de natuur dat de techniek niet kan doordringen. En juist daar ligt nu de uitdaging. Een hele week of heel weekend zonder Wifi. Heerlijk toch. "Ik ben even Wifi vrij". Ongestoord genieten van rust, ruimte en natuur.

Vanaf vandaag kunt u op de Buitenleven Vakanties site bij zoek en boek selecteren op 'Wifi vrij' of 'Wifi aanwezig'. Daarnaast staat het bij de kenmerken van elke woning vermeld.

 

Wifi vrij is gezond

Onderzoek heeft uitgewezen dat het verminderen van prikkels gezond voor u is. Frankwatching (informatieplatform voor communicatie, social media en techniek) heeft hier een artikel aan gewijd. Met een groeiend aantal prikkels vergeten we wat echte aandacht is, voor onszelf en de wereld om ons heen. Laat u inspireren door ongerepte Nederlandse natuur. Waar het echt stil en echt donker is 's nachts. Dompel even onder in het moois en pure dat de natuur biedt.     

  

Wifi vrij is soms onvermijdelijk

Onze vakantiewoningen, Nicolehoeve, Laurettenhoeve en Sluiswachterswoning op het eiland Tiengemeten hebben geen Wifi verbinding. Het laatste echte eiland van Zuid-West Nederland waar talrijke bijzondere planten en diersoorten thuis zijn. Vanuit de haven van Tiengemeten brengt de veerpont gasten naar het eiland. Vanaf het moment dat u op de pont stapt laat u het drukke leven achter u en bent u Wifi vrij. De logistieke situatie maakt dat de verbinding met Wifi niet aanwezig is. Maar, wie mist dat?

 

Wifi kwaliteit

In het merendeel van de woningen is Wifi aanwezig. Mail binnen halen en uw social media kanalen checken kan zonder problemen. Voor streamen of livestreamen is het signaal te zwak. Maar ook hier geldt dat u er gewoon voor kunt kiezen uw telefoon uit te zetten.  ;-)

 

 

 

v
16-7-2018 Tekst: Mariëtte Lenselink
Blij met Wifi vrij
Benieuwd naar de Wifi vrij selectie?
Zoek & boek
Meer weten over Buitenleven

Elk jaar brengt Buitenleven Vakanties een magazine uit met interessante interviews met bekende Nederlanders die bij ons te gast zijn geweest en natuurexperts. Bent u geinteresseerd?

 

Vraag hem hier aan