Golfvakantie in de vrije natuur

Nederland telt ondanks zijn vlakke landschap verrassend veel uitdagende 18-holes golfbanen. U bent als enthousiast golfer waarschijnlijk het meest te vinden op een baan nabij uw eigen woonplaats. Maar hoe leuk is het om eens van baan te wisselen en daar een verblijf in een Buitenleven Vakantiewoning aan te koppelen.

Als golfer bent u op zoek naar rust, ruimte, natuur en bijzondere locaties met een hoge mate van comfort.

 

Golfen en een verblijf bij Buitenleven Vakanties is daarom een uitstekende combinatie. Met 106 woningen door heel Nederland is er altijd een golfbaan om de hoek. 

 

Buitenleven Vakanties heeft woningen in 3 categorieën.

Van Boswachterswoningen tot Kastelen en Landhuizen en zelfs Buitenbeentjes.

 

Kastelen en Landhuizen

Houdt u van historie met een vleugje grandeur dan is deze categorie een hole in one. Bijvoorbeeld Villa Oude Groevebeek in Ermelo. Een prachtig in Jugendstil-stijl gebouwd landhuis op het gelijknamige landgoed met golfbanen als Het Rijk Van Nunspeet en Dutch Golf Putten in de nabije omgeving. Landgoed den Alerdinck onder de rook van Zwolle is eveneens een aanrader. Combineer een dag golfen op de Hattemse Golf & Country Club met overnachten in stijl bij Buitenleven Vakanties en een bezoek aan de Hanzestad Zwolle. 

 

Boswachterswoningen

Van Friesland tot Zuid-Holland en Zeeland vindt u onze authentieke boerderijen en boswachterswoningen. Verscholen in adembenemende natuurgebieden zoals de Veluwe, de Sallandse Heuvelrug en het Leudal. Top combinaties zijn Erff Hoog Burel en Golf- en Businessclub De Scherpenbergh in Apeldoorn, Oud Vels en de Twentse Golfclub

en De Kloosterhof en Golfclub De Herkenbosche.

 

Buitenbeentjes

Wie houdt er nu niet van bijzonder, anders dan anders. Zoals bijvoorbeeld Atelier Roland Holst, het zomerverblijf van het befaamde kunstenaars echtpaar Roland Holst. Gelegen in het historierijke gebied rondom Zundert met direct om de hoek de Rijsbergse Golfclub De Turfvaert. 

 

 

 

v
6-3-2018 Tekst: Mariëtte Lenselink
Golf en vakantie
Benieuwd naar een overzicht van de top 10 locaties?
Lees meer
Meer weten over Buitenleven

Elk jaar brengt Buitenleven Vakanties een magazine uit met interessante interviews met bekende Nederlanders die bij ons te gast zijn geweest en natuurexperts. Bent u geinteresseerd?

 

Vraag hem hier aan