Kijkje in Koekoekspaal

Op 4 april is er van 10 uur tot 14 uur gelegenheid de aller nieuwste aanwinst binnen het assortiment van Buitenleven Vakanties te aanschouwen: Koekoekspaal opent haar deuren voor alle mensen die nieuwsgierig zijn geworden naar dit pareltje in de buurt van West-Terschelling. Middels dit Open Huis kan je zowel de vernieuwde binnenkant als het uitzicht vanaf de woning bewonderen en vragen stellen over de geschiedenis en totstandkoming van dit vakantieverblijf.

 

 

Kijkje in Koekoekspaal 

 

Inmiddels heeft Koekoekspaal op Terschelling, aan de rand van het bos gelegen, de eerste gasten ontvangen. Eigenaar van deze woning, Staatsbosbeheer, geeft met Koekoekspaal gasten de mogelijkheid de Terschellingse natuur van dichtbij te beleven.  Tegelijkertijd wordt met de opbrengst van de verhuur de vakantiewoning onderhouden. Zo geniet de gast van een unieke plek in Nederland en draagt hij zijn steentje bij aan het in stand houden van de natuur.  Door dit concept kunnen nog veel meer mensen ontdekken hoeveel moois er op Terschelling te beleven is.

 

Buitenleven

De woning Koekoekspaal is in de afgelopen maanden volledig opgeknapt. Er is veel aandacht besteed aan de indeling en het interieur maakt mogelijk zo veel mogelijk het buitenleven binnen te ervaren. Het vijfsterren verblijf is van alle gemakken voorzien en biedt ruimte aan 4 personen. Voor meer informatie Koekoekspaal.

 

Wil je ook overnachten in de mooiste Nederlandse natuur? Klik hier voor beschikbaarheid en reservering.

v
1-4-2019 Tekst: Mireille Keller
Buitenleven magazine 2019 met nieuws en interessante interviews
Bestel gratis
Over ons

Buitenleven Vakanties is een initiatief van Natuurmonumenten, LandschappenNL en Staatsbosbeheer. Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en ervaar hoe is het om een geluksvogel te zijn.