Vakantiewoningen zijn open

Buitenleven Vakanties blijft open. Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en je kunt gewoon genieten van je geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. 

 

De housekeeping heeft extra aandacht voor hygiëne. De maatregelen die gelden voor heel Nederland, staan een fijne vakantie in de natuur niet in de weg.

 

Heb je een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kan je gewoon van je vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volg je zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden. Kijk hier voor actuele informatie op onze CORONA INFORMATIEPAGINA.

 

Heb je vragen over het Coronavirus?

Je kunt bij meerdere organisaties terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier vind je de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kun je je vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

 

 

 

 

v
13-3-2020 Tekst: Mireille Keller
Brochure van Buitenleven Vakanties met interessante interviews
Bestel gratis
Over ons

Buitenleven Vakanties is een initiatief van Natuurmonumenten, LandschappenNL en Staatsbosbeheer. Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Bekijk het aanbod vakantiewoningen en ervaar hoe is het om een geluksvogel te zijn.