Vakantiewoningen zijn open

Buitenleven Vakanties blijft open. Alle vakantiewoningen zijn goed toegankelijk en je kunt gewoon genieten van je geboekte vakantie in een Buitenlevenwoning. 

 

De housekeeping heeft extra aandacht voor hygiëne. De maatregelen die gelden voor heel Nederland, staan een fijne vakantie in de natuur niet in de weg.

 

Heb je een vakantie geboekt bij Buitenleven Vakanties?

Dan kan je gewoon van je vakantie genieten. In het bos of in de duinen is het nu juist prima toeven. Onze tip: neem extra handzeep mee. Uiteraard volg je zelf de richtlijnen en de adviezen die door het RIVM gegeven worden.

 

Heb je vragen over het Coronavirus?

Je kunt bij meerdere organisaties terecht voor informatievoorziening over het virus. Hier vind je de meest gestelde vragen, nieuwe maatregelen, tips en adviezen. Ook via het landelijk informatienummer 0800-1351 kun je je vragen stellen over het Coronavirus. Dit nummer is dagelijks bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.

 

Aanvulling dd 16 maart 2020:

 

De natuurgebieden zijn niet afgesloten. Dat betekent dat je gewoon je geplande wandeltocht kunt maken of fietsend de omgeving kunt verkennen. De maatregelen rondom het tegengaan van verdere verspreiding van het Coronavirus, kunnen dagelijks veranderen. Houd daarom de website van LandschappenNLStaatsbosbeheer en Natuurmonumenten goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en richtlijnen omtrent je verblijf in de natuur.

 

Aanvulling dd 7 mei 2020:

 

Annuleren n.a.v. het Coronavirus

Gelukkig kan en mag er langzaamaan meer, mits je de richtlijnen van handenwassen en afstand houden in acht neemt. Een verblijf in een Buitenlevenwoning kan op deze manier gewoon doorgang vinden. Wil je desondanks annuleren? Dan passen we de volgende annuleringsvoorwaarden toe:

 

Vakanties met aankomst na 1 juni 2020

Tenzij er andere berichtgeving vanuit de overheid komt hanteren we voor boekingen met een verblijf na 1 juni 2020, voorlopig onze reguliere annuleringsvoorwaarden. Annulering tot een maand voor aankomst is 30% van de huursom (aanbetaling). 

Let wel: Als je ziekteverschijnselen hebt als gevolg van Corona, is dat een geldige reden om aanspraak te maken op je annuleringsfonds.

 

Ben je woonachtig in het buitenland? Mail dan naar het KCC. Dan kijken we samen naar een passende oplossing.

 

Gelukkig kun je gewoon een vakantie blijven boeken bij ons en genieten van je verblijf in onze Buitenlevenwoningen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice (vermeld op het formulier ook even je reserveringsnummer), of bel naar 088 - 284 8365. 

 

v
13-3-2020 Tekst: Mireille Keller
Brochure van Buitenleven Vakanties met interessante interviews
Bestel gratis
Over ons

Buitenleven Vakanties is een initiatief van Natuurmonumenten, LandschappenNL en Staatsbosbeheer. Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en ervaar hoe is het om een geluksvogel te zijn.