"Wat een ontdekking!"

Buitenleven Vakanties laat je op een unieke manier kennis maken met de mooiste natuur van Nederland. Prachtige plekjes, verscholen in de bossen, achter een duin of juist in het weidse land. Ervaar hoe dat natuurschoon je kan raken, word er stil van.

Natuur

Alle woningen van Buitenleven Vakanties zijn gelegen in de natuur. Door de unieke samenwerking met de drie grootste natuurorganisaties van Nederland zijn gasten verzekerd van een vakantieverblijf pal in de natuur. Belangrijkste waarde voor Buitenleven Vakanties is zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden de natuur te beleven. Tijdens een vakantieverblijf zijn hier volop mogelijkheden voor: een excursie met een boswachter, uitgestippelde wandel- en fietsroutes, of juist de rust voelen om even helemaal niets te doen.  Ontdekken hoe mooi Nederland is. En dat al dat moois dichterbij is dan gedacht.

 

Type woningen

Alle woningen hebben hun eigen verhaal. De meesten woningen hebben ooit een andere bestemming gehad, zoals de boswachterswoningen van waaruit de boswachter vroeger zijn werk deed. Hier verblijf je letterlijk in het bos: enkele zijn zelfs diep verstopt. In een kasteel of landhuis ga je terug in de tijd en ervaar je de magie en historie door authentieke elementen die in ere zijn gehouden. Logeren in een buitenbeentje – een juweeltje – waan je je in de historie van oude ambachten. Wakker worden in het bed van de molenaarsknecht, veensteker of sluiswachter kan in een oude ambachtswoning. De vakantiewoningen zijn verspreid over heel Nederland en gelegen in de diverse landschappen die Nederland rijk is. De woningen zijn van alle gemakken voorzien en zijn comfortabel ingericht.

 

Wanneer ben jij voor het laatst ergens stil van geweest?

Doordat je in de natuur verblijft, ontdek je schoonheden en geluiden die je nergens anders tegenkomt. We roepen je dan ook op met ons te delen waar je stil van bent geweest. Welk geluid of beeld in de natuur heeft je verwonderd? Laat andere mensen zich ook verwonderen door jou gedeelde moment! Middels een #wateenontdekking kan je via je eigen social media delen wanneer en waarvan je voor het laatst ergens stil van bent geweest.

v
27-5-2019 Tekst: Mireille Keller
Buitenleven magazine 2019 met nieuws en interessante interviews
Bestel gratis
Over ons

Buitenleven Vakanties is een initiatief van Natuurmonumenten, LandschappenNL en Staatsbosbeheer. Op zoek naar rust, ruimte en natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het aanbod en ervaar hoe is het om een geluksvogel te zijn.