Zorgeloos je vakantie boeken

Zoals bekend, hebben wij sinds 5 jaar ons eigen annuleringsfonds. We merkten, voordat we het fonds oprichtten, dat reguliere verzekeraars niet altijd de ruimte hebben om ook werkelijk uit te keren. Door het fonds in eigen beheer te nemen, hebben we meer grip op het uiterkeringsproces en kunnen we beter maatwerk leveren als het nodig is. In de praktijk betekent dit dat we coulanter omgaan met je wens tot annuleren.

 

En toen kwam Corona om de hoek kijken. Nu het virus bekend is, vergoeden de meeste reguliere verzekeraars geen annulering als gevolg van een Corona-uitbraak. Wij zien dat anders. We kunnen allemaal met Corona te maken krijgen, aangezien dit onverwachts in ons leven komt. Daarom hebben we onze voorwaarden aangepast. Wil je weten hoe het er nu uitziet? Lees dan vooral verder.

We willen graag jou als gast tegemoetkomen op het moment dat het anders loopt dan gepland. Daarom hebben we kritisch gekeken naar onze voorwaarden voor het annuleren van een vakantie bij ons. Het verschil met de voorgaande annuleringsvoorwaarden is dat bij de nieuwe voorwaarden de dekking ruimer is. De kosten zijn 5,5% van de huursom. Gemiddeld gaat het over een bedrag van €39,- bij een boeking van een weekend in een Buitenlevenwoning.

 

Wat interessante feiten op een rij:

  • Tijdens de boeking kun je een annuleringsverzekering bij ons afsluiten
  • Tot 7 dagen na je boeking kun je bij ons nog een annuleringsverzekering afsluiten, indien je dit tijdens het boeken nog niet geregeld hebt
  • We dekken de uitbraak bij een pandemie, zoals in het geval van Corona, mits je bij ons een annuleringsverzekering hebt afgesloten*
  • De kosten zijn 5,5% van de huursom

 

Heb je een vakantie geboekt voor 1 september 2020? Dan gelden de nieuwe annuleringsvoorwaarden, in jouw voordeel.

 

 

*Als je annuleert als gevolg van een Corona-uitbraak, moet je dit kunnen aantonen. Wij handelen volgens de richtlijnen gegeven door het RIVM en beoordelen je wens tot annuleren of dit tot leidt tot teruggaaf van de huursom of dat er een andere oplossing gevonden kan worden.
v
27-8-2020 Tekst: Mireille Keller
Blijf op de hoogte en lees het laatste Buitenlevennieuws in de nieuwsbrief
Schrijf me in