Unieke combinatie van natuur en avontuur
Gratis wandelexcursie met gids

Speciaal voor leden van natuurmonumenten

De fabelachtige wereld van Tiengemeten. Je kunt Tiengemeten best in één dag bezoeken en dan veel zien, maar langer blijven is fijner. Als de laatste pont is overgevaren wordt het pas écht stil. Terwijl de zon ondergaat, zoeken de vogels een slaapplek. Als tijdelijke eilandbewoner is de voortrazende wereld dan even heel ver weg...

  

Boek voor 1 augustus een midweek in het najaar op Tiengemeten en ga gratis mee met een wandelexcursie. Lees de voorwaarden onderaan deze pagina.

5 Gevonden accommodatietypes
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Laurettehoeve - 4 personen

Tiengemeten
4 pers.

Sluiswachterswoning

Tiengemeten
5 pers.

Nicolehoeve

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 8 personen

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 12 personen

Tiengemeten
12 pers.

Rustpunt in een voortrazende wereld.

Nu de sluis in de Haringvlietdam open gaat en de natuur zich plooit naar deze nieuwe dynamiek, is het tijd om er zelf eens een kijkje te gaan nemen. Midden in het Haringvliet ligt het bijna onbewoonde natuureiland Tiengemeten Hier heeft de natuur alle ruimte gekregen en het resultaat is een oase van rust en ruimte, met kleinschalig cultuurland aan de ene kant van het eiland en een weelderige wildernis aan de andere kant.

Het eiland heeft een herberg en een camping, maar er staan ook een paar historische boerderijen en een sluiswachterswoning die u kunt huren. Deze vakantiewoningen zijn van Buitenleven en liggen, net als alle woningen van Buitenleven, op fantastische locaties. Ze zijn nog niet zo lang geleden volledig gerenoveerd, stijlvol en modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Als het regent kunt u bij het knappend haardvuur spelletjes doen, sjoelen of tafelvoetballen. Kortom, een heerlijke plek om u met uw familie of vrienden even terug te trekken.

Aanbieding!

 

Boek voor 1 augustus een midweek in één van de onderstaande vakantiewoningen en krijg een wandelexcursie met een gids cadeau. Deze actie is geldig van 3 september tot en met 30 november 2018.

 

  • Sluiswachterswoning (5 personen), 3 slaapkamers. 
  • Nicolehoeve (8 personen), historische boerderij met 4 slaapkamers - 2e douche en toilet. 
  • Laurettehoeve (12 personen), historische boerderij met 6 slaapkamers - 3 badkamers. 

 

Vermeld bij uw boeking de actiecode PNzomer2018