Lopen en slapen in de wilde natuur
Wereldprimeur van een nieuw concept

Avontuur met Cabiner

Stelt u zich voor, na een prachtige avontuurlijke wandeling door de mooiste natuurgebieden van Nederland, komt u bij een comfortabele, compacte woning. Geheel ingericht om volledig tot rust te komen op een idyllische plek. Met alleen het geruis van de bomen als afleiding.

 

Een verblijf in de Cabiner brengt u letterlijk dichter bij de elementen. U pompt uw eigen grondwater om te kunnen douchen. U maakt uw eigen vuur in de kachel om de Cabiner te verwarmen en te koken. ´s Nachts slaapt u in een comfortabel bed, om heerlijk uitgerust wakker te worden.

De eerste Cabiner staat in het Hart van Drenthe, middenin het gebied van Staatsbosbeheer. Het is het ideale startpunt om de wilde natuur van Nederland in al zijn schoonheid te ontdekken en te beleven. Duurzaam, ecologisch verantwoord en vooral avontuurlijk en ontspannen.

 

Gasten van Buitenleven Vakanties krijgen de unieke kans om als eerste de Cabiner te ervaren.  

 

is powerd bij Staatsbosbeheer en Buitenleven Vakanties

is een exclusieve samenwerking met Buitenleven Vakanties

Filter naar keuze
Aankomst
Vertrek

Algemeen

Extra's

Comfortlevel

Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn incl. administratiekosten en haardhout. Het is excl. toeristenbelasting, opgemaakte bedden en eindschoonmaak.

 

Let op! U dient zelf een slaapzaak, kussensloop en onderlakens mee te nemen.

Veel gestelde vragen

Logeren in de Cabiner is een geweldige beleving. Na een stevige wandeling komt u uiteindelijk op deze prachtige plek in de natuur.

De Cabiner is compleet ingericht. Toch kunnen we ons voorstellen dat u  vragen heeft. We hebben een een aantal voor u op een rij gezet.

Staats het antwoord er toch niet tussen? neem dan gerust contact met ons op!

 

Ga naar het overzicht van de veel gestelde vragen.