Evenementen in en om kasteel Hackfort

De laatste particuliere eigenaren, leden van de familie Van Westerholt, lieten het bezit na hun overlijden na aan Natuurmonumenten, met als voorwaarde om het landgoed bijeen te houden en open te stellen voor publiek. De unieke samenwerking tussen Natuurmonumenten en Buitenleven Vakanties maakt dat de gasten van kasteel Hackfort de prachtige omgeving van het landgoed kunnen beleven en dat op deze manier, de opbrengst van de verhuur bijdraagt aan de instandhouding van het kasteel. Dit gedachtegoed - dat zoveel mogelijk mensen moeten kunnen genieten van zowel het kasteel als de omgeving - maakt dat er gelijktijdig met uw verblijf een evenement in Hackfort kan plaatsvinden.

 

Om u zo goed mogelijk te informeren op welke momenten u enige reuring kunt verwachten - het gebouw is authentiek en daardoor enigzins gehorig, vindt u hieronder een kalender. De kalender wordt zo zorgvuldig als mogelijk bijgehouden, echter kan het voor komen dat een evenement later toegevoegd wordt aan de kalender dan u geboekt heeft. De kalender is daarom onder voorbehoud van wijzigingen en aanvullingen. Ook kunt u de website van de Keuken van Hackfort bekijken.

Evenementenkalender

Datum Naam evenement Zaal Tijdstip
       
26 januari 2020 Jazz Van Westerholtzaal  

13 februari 2020

Vergadering 70 personen Van Westerholtzaal, souterrain en sannies salon 9.30u tot 16.30u 

8 maart 2020

 

Open Stinzendag Natuurmonumenten - Uitleg  over de voorjaarsbloemen Het voorplein, het souterrain en  de van Westerholtzaal  

5 april 2020

Jazz Van Westerholtzaal middag

21 april van 

Vergadering 70 personen 

Van Westerholtzaal en souterrain 8.00u tot 17.00u 

22 mei 

Huwelijksceremonie  

Van Westerholtzaal, souterrain en buiten middag

24 mei 

Concert - Klasiek Opera 

Souterrain en van Westerholtzaal +/- 100 pax  

30 mei 

Huwelijksceremonie

Van Westerholtzaal, souterrain en buiten  middag

6 en 7 juni (5 juni opbouwen)  afkomen wisselt.

Restauratie & Taxatiebeurs - Open voor publiek die met hun antiek kunnen komen (soort tussen kunst en kitsch maar zonder camera's) 

Van Westerholtzaal, souterrain, Sannies salon en in de hal  

8 tot en met

22 augustus 2020

Pianofestival Volledige kasteel