Boek een excursie bij uw verblijf
Ondek de natuur om u heen

Boek een excursie bij uw verblijf

Nederlanders zijn trots op hun eigen land. En terecht want hoe mooi en divers is ons prachtige Nederland wel niet. Met bijna 500.000 hectare aan natuurgebieden: bos, heide, duinen, veengronden en waternatuur. De Buitenleven woningen vindt u in alle natuurgebieden, van Groningen tot Zeeland en Limburg. Maar ook op eilanden zoals Tiengemeten.

 

Excursies

Uiteraard gaat u zelf de omgeving rond de Buitenleven woning verkennen. Maar hoe leuk is het om iets meer te horen over de geschiedenis en het ontstaan van het gebied. Welke dieren leven er?

Wat maakt dit gebied zo bijzonder? Vragen waarop onze collega's van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de Landschappen antwoord op kunnen geven. Deze drie organisaties beheren tezamen bijna 500.000 hectare van de meest uiteenlopende natuur.

Bekijk een natuurgebied door de ogen van de boswachter. U komt op plekken waar u anders niet mag komen. Maar de verhalen zijn het allermooist. Een ervaring om mee naar huis te nemen. Lees het blog over boswachter Helma Braat met haar verhalen over het historierijke gebied rond Zundert en Atelier Roland Holst.

Klik hier onder op de logo's voor het excursie aanbod per organisatie. 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel uw foto

Heeft u een foto gemaakt van een onvergetelijk moment en wilt u die met ons delen? Stuur die foto naar contact@buitenlevenvakanties.nl.

De foto’s plaatsen we dan op onze facebookpagina https://www.facebook.com/buitenlevenvakantiewoning. We zijn benieuwd naar al uw ervaringen!