Vier de feestdagen in de natuur

Samen genieten van deze kerst

Hoe bijzonder zou het zijn om deze kerst niet thuis te vieren, maar in een prachtige vakantiewoning. Onze woningen zijn van alle gemakken voorzien, dus een kerstdiner op tafel toveren is zo gedaan. Of u nou de kerstdagen kleinschalig of met een grote groep viert, Buitenleven Vakanties biedt voor ieder wat wils! Gezellige boswachterswoningen, imposante en luxueuze kastelen en landhuizen of sfeervolle buitenbeentjes, u bent hoe dan ook verzekerd van een bijzondere plek tijdens de feestdagen in de natuur!

 

Vier de kerstdagen in de natuur. Maak na een uitgebreid kerstontbijt een frisse winterwandeling door de Drentse bossen, het heuvelachtige landschap in Limburg, een strandwandeling in Zeeland of waai met het stuifzand mee over de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant. Plof na afloop neer voor de open haard met een kop warme chocolademelk, thee of een goed wijntje om op te warmen voor het kerstdiner.

Feestdagen in de natuur

De feestdagen zijn hét moment om samen met familie of vrienden te genieten van een midweek of een weekend weg. Stelt u zich eens voor, u arriveert met uw partner, familie en/of vrienden bij een gezellige vakantiewoning midden in de natuur. Een unieke locatie waar u verzekerd bent van rust, privacy en een prachtige omgeving. Ieder huis heeft een eigen verhaal en een eigen karakter. Het ene huis soms iets imposanter of indrukwekkender dan het andere, maar altijd sfeervol.

 

Met zijn allen rond het haardvuur, onder het genot van sfeervolle kerstverlichting, dennengeur en een hapje en een drankje. Bijvoorbeeld in vakantiewoning 'De Bosuil' in Drenthe, geschikt voor tien personen. Vanuit de woonkamer kunt u de reeën zien lopen, in het loofbos komen ook veel dassen, marters, bosuilen en soms zelf kraanvogels of ooievaars langs. Genieten van de feestdagen in de natuur

Toch liever iets heel anders? Kies voor Limburg, een stukje buitenland in eigen land! Vier kerst met uw dierbaren in 'Hoeve Gerendal', geschikt voor tien personen en omgeven door bloemrijke weilanden en hobbelige bossen. Wie weet wordt u zelfs getrakteerd op een witte kerst dit jaar…

 

Buitenleven Vakanties biedt enorm veel vakantiewoningen in iedere provincie van Nederland. Zo is er altijd een unieke woning die precies aansluit bij uw wensen en behoeftes. Toch nog wat inspiratie nodig? Bekijk onze thema’s!