Mét een golfbaan om de hoek

Ruimte, rust en vrijheid een belangrijke 3-eenheid voor u als golfliefhebber. Wat is er fijner dan aan het begin van die 18 holes diep in te ademen en te genieten van al het moois om je heen. Een voorrecht. Hier ligt een duidelijke link met Buitenleven Vakanties, met ruim 100 woningen op bijzondere plekken in de Nederlandse natuur. Er is altijd een woning om de hoek bij uw favoriete course. Check onze top 10 in het overzicht of lees het blog voor meer informatie.

We hebben gevonden

Groepssamenstelling
Periode
Regio
Sortering

Golfen en verblijven in prachtige natuur

In heel Nederland vindt u onze prachtige woningen, verscholen op bijzondere plekken in de natuur. Bijvoorbeeld in het glooiende landschap van Limburg, waar je je bijna in het buitenland waant. Of in het kustgebied waar je, zon of geen zon, heerlijke dagen kunt beleven. De bossen van de Veluwe of de Drentse Hondsrug zijn een paradijs voor flora en fauna liefhebbers. Er is valt zoveel te beleven, wie weet sta je zo maar oog in oog met een reebok of wildzwijn.

Naast de landschappen zijn ook de woningen divers, bij de verbouw is veel aandacht voor de historie en aard van het pand. Maar wel altijd met een hoog comfortniveau. Van kastelen en landhuizen tot authentieke boerderijen en buitenbeentjes. Kortom de diversiteit van Nederland én de diversiteit van ons aanbod maakt dat er voor u de perfecte plek voor een golfvakantie in eigen land te vinden is. Lees meer.