Herfstvakantie bij Buitenleven

De herfstvakantie is het moment om er even tussenuit te gaan met het gezin. Na de eerste enerverende schoolweken is iedereen toe aan een mini-break. Elke Buitenleven woning is een prima vertrekpunt voor fiets- en wandeltochten in de natuur of excursies met de boswachter. Of kies voor één van de woningen met een hottub of sauna. Dat is de bedoeling van herfstvakantie bij Buitenleven, heerlijk ontspannen, ieder op zijn eigen manier.

We hebben gevonden

Groepssamenstelling
Periode
Regio
Sortering

Bezoek de natuur deze herfstvakantie

Voor de mooiste herfstvakantie in de natuur boekt je bij Buitenleven vakanties. De magie is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. In de herfstvakantie bij Buitenleven kun je urenlang slenteren over het strand bij Oostvoorne in Zuid-Holland waar je overnacht in de prachtige woning Duins End. Of uitgebreide verkenningstochten door de sprookjesachtige Gelderse bossen waar u 's avonds overnacht in toplocaties als Vossenheem in Uddel of Erff Hoog Burel.

De Buitenleven woningen zijn uniek, geen een is hetzelfde. Het zijn objecten met een verhaal, een rijke historie. Niet alleen boswachterswoningen maar ook statige landhuizen en kastelen zoals Villa Oud Groevenbeek of Het Koetshuis Verwolde, sprookjesachtig mooi. En dan zijn er nog de bijzondere gevallen in de categorie Buitenbeentjes. Kortom voldoende mogelijkheden voor een Herfstvakantie op maat bij Buitenleven.