Pssst het best bewaarde geheim...een verblijf bij Buitenleven Vakanties!
Maak gebruik van deze zonovergoten dagen.

Meivakantie in Nederland

Nog geen plannen voor de meivakantie? Waarom niet een korte vakantie in eigen land? Nederland kan verrassend mooi zijn. U vindt onze woningen door heel Nederland, op de mooiste plekjes, midden in de natuur. Bos, heide, strand of duinen voor ieder wat wils. En in veel gevallen mag uw hond ook mee. Hieronder een overzicht van de laatste beschikbare plekjes. Dus wees er snel bij.

Ondek de Nederlandse natuur bij Buitenleven

Voor een korte break tijdens de meivakantie blijft u in eigen land. Nederland is veel te mooi en biedt voor ieder wat wils. Wandelen in het bos, struinen door de duinen of gewoon lekker met uw favoriete boek in de Buitenleven tuin die uiteraard grenst aan een prachtig natuurgebied. Beleef de natuur in eigen land.

 

In heel Nederland vindt u onze bijzondere woningen, verscholen op de mooiste plekken in de natuur. Bijvoorbeeld in het glooiende landschap van Limburg, waar je je bijna in het buitenland waant. Of in het kustgebied waar je, zon of geen zon, heerlijke dagen kunt beleven. De bossen van de Veluwe of de Drentse Hondsrug zijn een paradijs voor flora en fauna liefhebbers. Er valt zoveel te beleven, wie weet sta je zo maar oog in oog met een reebok of wildzwijn.

Er zijn veel manieren van natuurbeleving. Voor de één is vakantie vooral je eigen gang kunnen gaan en onthaasten voor de ander is structuur en een vastomlijnd programma het summum. Mocht u op voorhand uw programma willen uitstippelen en vastleggen dan kunt u voor uitgebreide informatie over gebieden en excursies terecht op de sites van de 3 samenwerkende natuurorganisaties: Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de Provinciale Landschappen. In de meivakantie worden vaak extra excursies aangeboden. Onder begeleiding van ervaren gidsen of de boswachter hoort u de meest bijzondere verhalen en kijkt u weer met andere ogen naar de natuur. Kortom meivakantie in eigen land, een goed idee!