'Gelegen tussen Groningen en Drachten, cultuur en natuur zijn dus om de hoek'
Een prachtige boerderij in het Groninger Westerkwartier

Borgbloemke

Foto's Indeling Ligging

Borgbloemke

8,5
Nuis, Groningen
Maximaal 8 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 2-4-2021
  6-4-2021
  Paasarrangement 2021
  € 1.063,00
 • 2-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement 2021
  € 1.258,00
 • 6-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement midweek Borgbloemke
  € 620,00
 • 10-5-2021
  14-5-2021
  Hemelvaart midweek Borgbloemke ma-vrij
  € 724,00
 • 21-5-2021
  25-5-2021
  Pinksteren weekend Borgbloemke vrij-di
  € 1.063,00
 • 21-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren week Borgbloemke vrij-vrij
  € 1.258,00
 • 25-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren midweek Borgbloemke di-vrij
  € 620,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Borgbloemke
  € 1.547,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Borgbloemke
  € 1.547,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Gelegen in het bijzondere Westerkwartier vindt u boerderij Borgbloemke te Nuis. De boerderij maakt deel uit van landgoed Coendersborch. Het landgoed bestaat naast de ruime boerderij uit de naastgelegen imposante Coendersborch en de weer daarnaast gelegen boerderij. Die boerderij is verpacht.

 

Achter de boerderijen en de borg ligt een prachtig bos waar veel verschillende dieren huizen. Waterlopen, wierden, coulisselandschappen, kerken en borgen zijn hier volop te vinden. Een belangrijk deel van dit landschap is door mensenhanden gevormd. Dit gebeurde globaal in twee fasen: door de landbouw en grootschalige veenafgravingen. Het dorp Nuis ligt ten zuidwesten van Groningen, tussen de stad Groningen en Drachten. Cultuur en natuur liggen hier dus om de hoek.

 

Borgbloemke is een kop-hals-rompboerderij, waarvan het voorhuis dwars op de schuur staat. De oudste stukken van de boerderij dateren van 1866. De woning is volledig gerestaureerd met respect voor de oude, authentieke elementen.

Op de begane grond zijn naast de woonkamer en eetkamer/keuken ook een badkamer en 2 tweepersoonsslaapkamers te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, met elk 2 losse bedden.

 

In het achterste gedeelte van de boerderij bevindt zich een museum.

 

Bent u met een groter gezelschap? Het naastgelegen Coendersborg is geschikt voor 4 personen en tevens te reserveren via Buitenleven Vakanties.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 8
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Afwisselend gebied
3  Beoordelingen, Borgbloemke
8,5
Algemene indruk
8,4
Comfort van de woning
8,1
Schoon, netjes en hygiënisch
8,6
Ligging en omgeving
9,1
Herman Looman
Borgbloemke te Nuis in Groningen
13-6-2020 2 verjaardagen gevierd met een vaste bezetting van 6 en steeds wisselende gasten. Ideaal ruime accommodatie met veel buitenruimte. Een bijzonder prettige ervaring.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
C.M.L. Mouwens
wijds uitzicht
23-5-2020 heerlijke midweek in mooi huis, met een fantastisch uitzicht op het voorterras, schitterend bos in de achtertuin, buiten eten met ondergaande zon, wat wil je nog meer! Klein minpuntje, privacy in tuin wat minder omdat je vlak naast een parkeerterrein zit dat gebruikt wordt om te wandelen in het bos, iedereen in de buurt laat in de avond de hond uit in het bos.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
8
Maria
Daalders plekje
25-2-2020 Heel fijn familieweekend gehad in deze prachtige boerderij op mooie locatie. Heerlijk gewandeld in de directe omgeving. De woonkeuken is een fijne plek om te zijn. Wij misten een houtkachel in de woonkamer, voor de sfeer maar vooral ook voor de warmte. Met een thermostaat in de keuken, was het in de rest van het huis vaak koud en slecht te reguleren. We hebben ons ermee gered, maar het is zeker een punt van aandacht.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
6
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: