'Uniek plekje voor een unieke gelegenheid'

Bruidssuite Hackfort

Bruidssuite Hackfort

9,3
Vorden, Gelderland
Maximaal 2 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Bruidsuite
  € 907,00
 • 14-4-2020
  17-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 475,00
 • 24-4-2020
  28-4-2020
  Koningsdag weekend Bruidssuite vrij-di
  € 523,00
 • 24-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag week Bruidssuite vrij-vrij
  € 797,00
 • 28-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag midweek Bruidssuite di-vrij
  € 475,00
 • 18-5-2020
  22-5-2020
  Hemelvaart midweek Bruidsuite ma-vrij
  € 475,00
 • 29-5-2020
  2-6-2020
  Pinksteren weekend Bruidssuite Hackfort vrij-di
  € 523,00
 • 29-5-2020
  5-6-2020
  Pinksteren week Bruidssuite Hackfort vrij-vrij
  € 797,00
 • 2-6-2020
  5-6-2020
  Pinksterarrangement 2020
  € 475,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Bruidssuite Kasteel Hackfort
  € 925,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Bruidssuite Hackfort
  € 925,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

In het idyllisch, kleinschalig boerenlandschap met een rijke historie, gevormd door landheren, boeren en water, bevindt zich Landgoed Hackfort. Aan de Baakse Beek in de Achterhoek ziet u behalve dit prachtige kasteel, de lappendekens van onder andere gras, akkerlanden en bos. Uniek zijn de duizenden stinzenplanten die in het vroege voorjaar bloeien voor het kasteel.

 

Bruidssuite De Schatkamer is bij uitstek geschikt voor bruidsparen, maar zeker ook voor andere gezelschappen van 2 personen. De suite heeft een royale slaapkamer, separaat toilet en luxe badkamer met ligbad en is ingericht met een mix van moderne en antieke meubelstukken. Deze suite heeft een kleine pantry (geen keuken). De suite is bij uitstek geschikt voor korte verblijven. Er is geen kinderbedje aanwezig. Achter het kasteel is een terras met tuinmeubilair voor de gasten aanwezig.

 

In en rondom het kasteel is meer bedrijvigheid dan alleen de vakantiesuites. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in het souterrain een expositie is, in de grote zaal een bruiloft voltrokken wordt of een cultureel evenement zoals een klassiek concert plaatsvindt. Deze suite bevindt zich boven deze zaal. De gemeenschappelijke keuken (welke uitsluitend te gebruiken is wanneer u het gehele kasteel huurt of een gehele etage) is naast de suite; mogelijk hoort u hier u geluid van. Ook kan het zijn dat er op het landgoed natuurwerkzaamheden worden gedaan. Vlak bij het kasteel, in het voormalige koetshuis, bevindt zich restaurant Keuken van Hackfort, een ideale uitvalsbasis voor een kopje koffie of een heerlijk diner. 

Uiteraard proberen wij alle activiteiten op het terrein zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren over geplande activiteiten tijdens uw verblijf. Nieuwsgierig geworden of er een evenement is tijdens uw geplande verblijf? Bekijk dan hier de kalender

 

Bent u met een grotere groep? Er zijn mogelijkheden om meerdere suites tegelijk te boeken. Landgoed Hackfort beschikt eveneens over Suite Baron Arend, Suite Freule Clara, Suite Freule ZusSuite Freule Emma en Kasteel Hackfort.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 2
Aantal slaapkamers 1
Wifi aanwezig
3  Beoordelingen, Bruidssuite Hackfort
9,3
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9,3
Schoon, netjes en hygiënisch
9,3
Ligging en omgeving
9,5
Gijs Kant
Heerlijke plek en locatie
23-11-2019 Prachtig opgeknapt en authentiek kasteel met een verhaal. Mooi om te zien hoe het verhaal van het kasteel verteld wordt met de nieuwe functie. Verder is het schitterend gerenoveerd: mooie, grote en authentieke kamers met de originele elementen. Tegelijkertijd ook voldoende luxe voor een prettig verblijf. Verder is de omgeving schitterend. Verschillende wandelroutes van Natuurmonumenten direct als je het kasteel uitloopt. Kortom: meer dan de moeite waard!!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Anniek Thoomes
Zeer tevreden
7-10-2019 We zijn een paar dagen in kasteel Hackfort geweest en dat is ons heel goed bevallen.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
A Sparreboom
kasteelbeleving
29-9-2019 4 nachten een heel kasteel voor jezelf dat voelde wel erg groots
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: