'Toen we aankwamen rijden werden we begroet door een kudde herten. Het kon niet beter.'
Een voormalige boswachterswoning midden in het bos

Deelerwoud

Foto's Indeling Ligging

Deelerwoud

8,5
Deelen, Gelderland
Maximaal 8 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 14-4-2020
  17-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 653,00
 • 28-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag midweek Deelerwoud di-vrij
  € 690,00
 • 18-5-2020
  22-5-2020
  Hemelvaart midweek Deelerwoud ma-vrij
  € 763,00
 • 2-6-2020
  5-6-2020
  Pinksteren midweek Deelerwoud di-vrij
  € 653,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Deelerwoud
  € 1.576,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Deelerwoud
  € 1.576,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Reeën en wilde zwijnen zijn uw buren wanneer u verblijft in de voormalige boswachterswoning Deelerwoud nabij Deelen (noordelijk van Arnhem) op de Veluwe. Het natuurgebied Deelerwoud is een prachtig ongerept landgoed met uitgestrekte bossen, eindeloze heidevelden en een glooiend landschap en is daardoor een fantastisch wandel- en fietsgebied. U kunt het landgoed overzien vanuit het negentig meter hoge uitkijkpunt De Hartenhulberg. Een aanrader!

 

Natuurgebied Deelerwoud is een paradijs voor het damhert, het edelhert en het wilde zwijn. Op deze dieren wordt sinds 2001 niet meer gejaagd waardoor de populatie op peil blijft en zelfs stijgt. Ook de vogels hebben hun weg naar het Deelerwoud gevonden. Vogels als geelgors, tapuit, raaf en drie soorten spechten voelen zich hier thuis. Daarnaast kunnen ook reptielen hier in alle vrijheid leven. De uitgestrekte heidevelden zijn een aangename plek voor de hazelworm, de zandhagedis en de adder.

 

Het fraaie vakantiehuis Deelerwoud, met veranda en een ruime, omheinde tuin, is werkelijk van alle gemakken voorzien. Vanuit de ruime, comfortabele woonkamer opent u de grote terrasdeuren en staat u op de unieke veranda. De eetkamer/keuken is zeer luxueus uitgevoerd en verder zijn er vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met bad.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Geen wifi aanwezig
Maximum aantal personen 8
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Huisdieren niet toegestaan
Bos en heidegebied

Deelerwoud

Een prachtig ongerept landgoed
3  Beoordelingen, Deelerwoud
8,5
Algemene indruk
8,6
Comfort van de woning
8,2
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9,4
Demenint
Op stap met de boswachter: absolute aanrader!
31-10-2019 Dit huisje is net even anders dan de andere huisjes van Buitenleven: niet qua ligging, want die is prachtig (als de wind goed staat, hoor je de A50 niet), maar qua inrichting. Wat dat betreft mag er een update komen vinden wij. Verder een heerlijk vakantie gehad, prachtige wandelingen, fietstochten over de Veluwezoom en als klap op de voorpijl: met Boswachters Hans en Jan op Safari. Zij brengen je net in dat gedeelte van het Deelerwoud waar je normaal gesproken niet komen mag (nl naar de rustgebieden). Zo ontzettend veel dam- en edelherten gezien: prachtig!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
B. Bertrams
Leuk huisje op een bijzondere plek
8-10-2019 Met een vriendengroep waarmee we 1 keer per jaar een weekend weggaan is het steeds zoeken naar bijzondere ervaringen en plekken. Dat is (ook) dit jaar zeker gelukt. Fantastisch om vanuit het huisje een ronde te wandelen waarbij, als je oplet, reeën en zwijnen je vergezellen. Lekker in het bos op een bijzondere plek in een authentiek huisje en van alle gemakken voorzien. Gezellig gegeten en geborreld afgewisseld met nog een mooie dag op nationaal park de Veluwe.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
JJ Van Kessel
Buitengewoon
14-9-2019 Het was zeer aangenaam om hier te logeren. De woning was vanalles voorzien, jammer dat de mechanische ventilatie stuk bleek te zijn toen wij de monteur hebben laten komen. De ventilatie bleef loeien.....was een eerste slechte nachtrust...het kon niet direct gemaakt worden onderdeel zou besteld worden. Dus voor ons geen afbuiging in onze vakantie. De locatie is perfect voor rust
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: