'Wat een cadeautje als je hier even thuis mag zijn'
Verstopt in de bossen van Elspeet

Landhuis Leuvenhof

Foto's Indeling Ligging

Landhuis Leuvenhof

9
Elspeet, Gelderland
Maximaal 6 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Landhuis Leuvenhof
  € 622,00
 • 7-6-2022
  10-6-2022
  Pinksteren midweek Landhuis Leuvenhof di-vrij
  € 644,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Landhuis Leuvenhof
  € 1.609,00
 • 7-4-2023
  11-4-2023
  Paasarrangement 2023
  € 1.104,00
 • 7-4-2023
  14-4-2023
  Paasarrangement 2023
  € 1.408,00
 • 11-4-2023
  14-4-2023
  Paasarrangement midweek Landhuis Leuvenhof
  € 691,00
 • 26-5-2023
  30-5-2023
  Pinksteren weekend Landhuis Leuvenhof vrij-di
  € 1.104,00
 • 26-5-2023
  2-6-2023
  Pinksteren week Landhuis Leuvenhof vrij-vrij
  € 1.408,00
 • 30-5-2023
  2-6-2023
  Pinksteren midweek Landhuis Leuvenhof di-vrij
  € 691,00
 • 22-12-2023
  29-12-2023
  Kerstarrangement Landhuis Leuvenhof
  € 1.739,00
 • 29-12-2023
  5-1-2024
  Oud en Nieuw arrangement Landhuis Leuvenhof
  € 1.739,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Verscholen in de Leuvenumse bossen bij Elspeet op de Veluwe ligt het statige Landhuis Leuvenhof. Deze charmante woning werd in 1921 onder architectuur gebouwd en is bijzonder sfeervol met zijn rietgedekte zadeldak dat ook op de naast gelegen schuur terug is te vinden.

Van oorsprong behoren tot het complex ook een theekoepel, een dienstwoning en een tuin met een broeikasje.

 

De woning is omringd door bossen, heidevelden en landbouwgronden. Eindeloos slenteren, fietsen of misschien wel paardrijden, wat maar de voorkeur heeft. Ook aan de nabij gelegen Leuvenumse beek lijkt geen einde te komen. Een leuke wandeluitdaging waarbij u maar zo een ijsvogel kunt spotten. 's Avonds, als het donker wordt, komen de wilde zwijnen in actie, al wroetend op zoek naar eikels. Bij daglicht zijn deze sporen goed te zien; heerlijk om hier verhalen bij te verzinnen. Wat heeft zich hier afgespeeld vannacht? 

 

De woning is zeer comfortabel ingericht en biedt ruimte aan 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers en maar liefst 3 badkamers. Beneden bevinden zich een ruime woonkamer, eetkamer en aparte keuken. De slaapkamers zijn op de eerste verdieping gesitueerd.

 

Foodbandits blog:

https://instagrambloggers.nl/nl/2019/03/weekend-leuvenhof-buitenleven-vakanties/

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Geen wifi aanwezig
Maximum aantal personen 6
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Bos en heidegebied

Food Bandits te gast

Lees de blog! Linkje staat in de omschrijving
3  Beoordelingen, Landhuis Leuvenhof
9
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
8,4
Ligging en omgeving
9,7
A Schuitemaker
Genieten in het bos
16-10-2021 Wat een prachtig en ruim huis op een unieke plek in het bos. Uitstekende wandelpaden direct vanaf de oprit. Op de juiste momenten is er veel wild te spotten.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
W. en J. van Diermen
1-10-2021 prachtig sfeervol huis , aparte eetkamer en keuken dat was erg prettig. ook dat de W.C niet op de badkamer waren vinden erg fijn.ligging van het huis in de bos prachtig.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
J Razoux Schultz
Terug in de tijd
21-9-2021 Een heerlijk huis met een fijne atmosfeer. Aan de rand van een natuurpark, weg van de bewoonde wereld. Van alle Buitenleven huizen die we tot nu toe hebben bezocht voelt het Landhuis Leuvenhof het meest als een tweede huis. En we zijn na een bezoek in winter en herfst heel erg benieuwd naar een verblijf in het voorjaar en de zomer. De herfst staat natuurlijk in het teken van wild spotten; burlende herten en veel wilde zwijnen. En over teken gesproken; daar zijn er ook genoeg van in de hagen van de tuin. Oppassen geblazen dus met kleine kinderen die er ideaal verstoppertje kunnen spelen. Het huis viert dit jaar z'n 100 jarig bestaan. En interieur straalt ook uit dat je in een antieke woning verblijft. Mooi glas in lood details en mooi koperen beslag. De lichtknoppen zijn van rond de tijd van WO2 en zouden eigenlijk wel vervangen mogen worden. Ze maken veel geluid bij het aan en uitschakelen. Ook het aantal lichtnet punten is een verbeterpunt. Neem een verdeelstekker mee want er is niet veel mogelijkheid om laders te gebruiken op plekken waar er 4G bereik is. Er is geen internet verbinding dus de hotspot draait overuren. De indeling is perfect voor drie stellen van 2 of een grote familie van 5 of 6. Er is ook nog een babybedje aanwezig in apart af te sluiten kast. Handig bij huilbaby's. De keuken is goed geoutilleerd. Helaas ontbraken er alleen wijnglazen. Gelukkig is de nabij gelegen supermarkt in Elspeet zeer compleet dus daar hebben we zelf glazen kunnen vinden. Al met al hebben we toch weer ontzettend genoten en is het verblijf altijd te kort. Leuvenhof, we komen zeker weer terug!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
6
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: