'Romantische hoeve midden vogels bloemen en ruigtes'

Laurettehoeve - 4 personen

Foto's Indeling Ligging

Laurettehoeve - 4 personen

8,6
Tiengemeten, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 2-4-2021
  6-4-2021
  Paasarrangement 2021
  € 717,00
 • 2-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement 2021
  € 923,00
 • 6-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement midweek Laurettehoeve 4p
  € 462,00
 • 10-5-2021
  14-5-2021
  Hemelvaart midweek Laurettehoeve ma-vrij
  € 543,00
 • 21-5-2021
  25-5-2021
  Pinksteren weekend Laurettehoeve 4p vrij-di
  € 717,00
 • 21-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren week Laurettehoeve 4p vrij-vrij
  € 923,00
 • 25-5-2021
  28-5-2021
  Pinksteren midweek Laurettehoeve 4p.di-vrij
  € 462,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Laurettehoeve 4p
  € 1.140,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Laurettehoeve 4p
  € 1.140,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

De Laurettehoeve is een boerderij uit 1854. Gebouwd kort na de inpoldering van de polder op het bijzondere eiland Tiengemten in de Haringvliet.

De boerderij is gelegen op het westelijke gedeelte van dit eiland. U gaat met de pont over. Hoewel het eiland autoluw is, mag u als gast van Buitenleven Vakanties toch met de auto over. Rust, ruimte en de weidsheid komt u tegemoet wanneer u het eiland betreedt.

 

Tiengemeten is ontstaan als zandplaat in de Haringvliet. Nog voor de Deltawerken wat dit een voormalige zee-arm van de Noordzee. In de loop van de eeuwen is het uitgegroeid tot een eiland. De laatste jaren heeft de natuur hier de vrij hand. Het eiland bestaat uit drie delen: weemoed, weelde en wildernis.

U wandelt langs en door graslanden, moerassen en slikken. Bezoek het informatiecentrum van Natuurmonumenten in de haven en laat u informeren over dit bijzondere stukje Nederland.

 

De Laurettehoeve kan voor 12, 8 of 4 personen gereserveerd worden. Afhankelijk van het aantal waarvoor de woning gehuurd is, zijn sommige kamers afgesloten.

Via deze link is de laurettehoeve voor 4 personen te reserveren. De woning bevindt zicht in de oude schuur van de boerderij. Beneden bevindt zich een comfortabele keuken en woonkamer. Boven zijn de twee slaapkamers en badkamer gesitueerd.

 

Tiengemeten is een autoluw eiland. Voor u als gast van Buitenleven Vakanties betekent dit dat u eenmaal aangekomen op Tiengemeten, alleen met de auto van de pont naar de woning (vv) mag rijden. De overtocht op de dag van aankomst is tot 19:00 uur en voor maximaal 3 auto's. Deze overtocht bij de prijs inbegrepen. Wilt u vaker tijdens uw verblijf met de pont? Dan zijn deze kosten voor uw eigen rekening. Meer informatie kunt u hier vinden. Huisdieren zijn welkom, echter met uitzondering van katten i.v.m bescherming van flora en fauna van het eiland. 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Geen wifi aanwezig
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Waterrijk gebied

Tiengemeten

Een autoluw eiland
3  Beoordelingen, Laurettehoeve - 4 personen
8,6
Algemene indruk
8,3
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
8,3
MEA Peeters
Vogel paradijs
26-5-2020 Tiengemeten is prachtig, zo veel vogels! De Laurettehoeve is een hele ruime en stijlvol opgeknapte boerderij.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
S Meijer
terug naar een eiland
20-5-2019 prachtig weer,een ervaring rijker
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
B. van den Mooter
Romantische hoeve midden vogels bloemen en ruigtes
18-8-2018
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: