'Ecolodge in Voornes Duin'

Meerman

Meerman

8,7
Hellevoetssluis, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Meerman
  € 1.037,00
 • 14-4-2020
  17-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 460,00
 • 24-4-2020
  28-4-2020
  Koningsdag weekend Meerman vrij-di
  € 719,00
 • 24-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag week Meerman vrij-vrij
  € 1.057,00
 • 28-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag midweek Meerman di-vrij
  € 463,00
 • 18-5-2020
  22-5-2020
  Hemelvaart midweek Meerman ma-vrij
  € 534,00
 • 29-5-2020
  2-6-2020
  Pinksteren weekend Meerman vrij-di
  € 677,00
 • 29-5-2020
  5-6-2020
  Pinksterarrangement 2020
  € 896,00
 • 2-6-2020
  5-6-2020
  Pinksterarrangement 2020
  € 460,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Meerman
  € 1.052,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Meerman
  € 1.057,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Onze duurzame vakantiewoning De Meerman ligt in het prachtige duingebied Voornes Duin. De ideale locatie voor natuurliefhebbers die van fietsen en wandelen houden. Maar met een ligging van slechts 400 meter van het strand van het Haringvliet en dichtbij het leuke stadje Hellevoetsluis, is de woning ook bij uitstek geschikt voor strandliefhebbers.

 

Voornes Duin heeft een gevarieerd landschap en is daardoor rijk aan natuur. De vele plant- en diersoorten die er voorkomen, maken het tot een bijzonder duingebied. In tegenstelling tot veel andere duingebieden wordt hier geen drinkwater gewonnen. Daardoor komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten als duizendguldenkruid, ratelaar, koninginnekruid, parnassia, slanke gentiaan en verschillende bijzondere soorten orchideeën. Ook is Voornes Duin erg geliefd bij vogels. Bijna de helft van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier.  Vlakbij de woning ligt het Quackjeswater. Een uniek duinmeer met lepelaars. Heerlijk om daar een wandeling te maken.

 

Vanaf de woning bent u dicht bij de gezelligheid van vestingsstad Hellevoetsluis of u rijdt naar Brielle.  Ook de maasvlakte en Rotterdam zijn dichtbij voor een dagje er op uit.

 

Uniek aan deze vakantiewoning is dat het een modulair en duurzaam gebouw is. Het bouwproces van deze woning zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Ook is de woning volledig elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd.

U kunt met 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, een douche een slaapkamer met veel glas waar u heerlijk van de natuur en zon kunt genieten. Ook heeft de woning een veranda met luifel om heerlijk buiten te zitten bij de tuinhaard. De woning beschikt over een koelkast, maar geen vriezer. 

De woning is van binnen gelijkvloers. Handig voor mensen die slecht ter been zijn. Wel is er naar buiten toe een opstapje.  Honden zijn in deze woning niet toegestaan.

 

Bent u met een groter gezelschap? Huur dan ook de naastgelegen vierpersoons woning Pad of op een paar kilometer afstand: Duinen 10.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied
3  Beoordelingen, Meerman
8,7
Algemene indruk
7,8
Comfort van de woning
9,5
Schoon, netjes en hygiënisch
9,3
Ligging en omgeving
7,8
Will van der Zanden
Verwachtingen naar beneden bij moeten stellen...
28-8-2019 Prima huisje, van alle gemakken voorzien. Maar: - onze verwachting was dat we in de duinen, midden in de natuur zouden vertoeven en gemakkelijk naar de zee zouden kunnen. Dat bleek niet waar. Het was een stukje natuur (braamstruiken en brandnetels) van 80 x 80 meter naast een niet toegankelijk beschermd stukje duin. - de nabijgelegen 100 km weg leverde geluidsoverlast en deed afbreuk aan onze verwachting in een stilte gebied te verblijven. - we keken vanuit de woonkamer en "tuin" van huisje Meerman uit op het andere huisje. Dat andere huisje had meer privacy, want uitzicht en tuin richting een stuk vrije natuur zonder inkijk.
Algemene indruk
6
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
2
Koen Van de Vijver
Heerlijke vakantie
10-8-2019 Prachtig, heerlijk, fantastisch! Wat een mooie ecolodge! Ook de kinderen hebben genoten.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Sarah De Wulf
Niet zo bekoord als gewoonlijk bij Buitenleven
16-7-2019 De woning is netjes, en we hebben prachtige wandelingen gemaakt in de buurt. Toch misten we 2 zaken die ons net zo bekoren in Buitenleven. De Buitenlevenwoningen waar we tot hiertoe hadden gelogeerd, waren allemaal smaakvol ingericht, met hoogwaardige en natuurlijke materialen. Ook hebben we telkens genoten van woningen met ruime vergezichten, midden in grotere natuurgebieden. Dat ontbrak hier toch. Er lijkt niet echt sprake van een natuurgebied, eerder een bosje tussen het strand en een vakantiedomein. Je hebt uitzicht op struikgewas en je hoort de auto's op de nabije N57. Ook het interieur van het huisje zijn we anders gewoon bij Buitenleven. Het meubilair en de keuken zijn hoofdzakelijk van kunststof, de vloeren zijn van linoleum... Toch wat teleurstellend voor een Buitenleven-huisje, en dan nog eentje dat zich 'ecolodge' noemt.
Algemene indruk
6
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
6
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: