'Prima plekje om vanaf hier de Achterhoek te ontdekken!'

Suite Freule Clara

Suite Freule Clara

9,9
Vorden, Gelderland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 20-12-2019
  27-12-2019
  Kerstarrangement Suite Freule Clara
  € 1.598,00
 • 14-4-2020
  17-4-2020
  Paasarrangement 2020
  € 789,00
 • 24-4-2020
  28-4-2020
  Koningsdag weekend Suite Freule Clara vrij-di
  € 875,00
 • 24-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag week Suite Feule Clara vrij-vrij
  € 1.401,00
 • 28-4-2020
  1-5-2020
  Koningsdag midweek Suite Freule Clara di-vrij
  € 789,00
 • 18-5-2020
  22-5-2020
  Hemelvaart midweekSuite Freule Clara ma-vrij
  € 789,00
 • 29-5-2020
  2-6-2020
  Pinksteren weekend Suite Freule Clara vrij-di
  € 875,00
 • 29-5-2020
  5-6-2020
  Pinksteren week Suite Freule Clara vrij-vrij
  € 1.401,00
 • 2-6-2020
  5-6-2020
  Pinksteren midweek Suite Freule Clara di-vrij
  € 789,00
 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Suite Freule Clara
  € 1.629,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Suite Freule Clara
  € 1.629,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Op deze plek vindt u historische boerderijen, bolle akkers, bloemrijke graslanden en een watermolen. Aan de Baakse Beek in de Achterhoek ligt Landgoed Hackfort, een lappendeken van onder andere gras, akkerlanden en bos. Het is een idyllisch kleinschalig boerenlandschap met een rijke historie, gevormd door landheren, boeren en water.

 

Deze suite bevindt zich in de toren aan de linker-achterkant van het kasteel en is ingericht met een mix van moderne en antieke meubelstukken.  De suite bestaat uit 2 verdiepingen en heeft een eigen ingang aan de buitenkant in de toren. Deze suite heeft 2 tweepersoons slaapkamers, waarvan er een zich in de kelder bevindt. Daarnaast beschikt de suite over 2 badkamers, beiden met een douche, losse toiletten, een keuken-eiland en een royale zit-eetkamer met uitzicht op de tuin aan de achterkant van het kasteel. Er is geen kinderbedje aanwezig. Er is een ruime gemeenschappelijke keuken en eetkamer, bestemd voor gezamenlijk gebruik, ontmoeting en ontbijt en eventueel lunch, diner of een meeting. Achter het kasteel is een terras met tuinmeubilair voor de gasten aanwezig.

 

In en rondom het kasteel is meer bedrijvigheid dan alleen de vakantiesuites. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in het souterrain een expositie is, in de grote zaal een bruiloft voltrokken wordt of een cultureel evenement zoals een klassiek concert plaatsvindt. Ook kan het zijn dat er op het landgoed natuurwerkzaamheden worden gedaan. Vlak bij het kasteel, in het voormalige koetshuis, bevindt zich restaurant Keuken van Hackfort, een ideale uitvalsbasis voor een kopje koffie of een heerlijk diner.

Uiteraard proberen wij alle activiteiten op het terrein zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren over geplande activiteiten tijdens uw verblijf. Nieuwsgierig geworden of er een evenement is tijdens uw geplande verblijf? Bekijk dan hier de kalender

 

Bent u met een grotere groep? Er zijn mogelijkheden om meerdere suites tegelijk te boeken. Landgoed Hackfort beschikt eveneens over Suite Baron ArendSuite Freule ZusSuite Freule EmmaBruidssuite de SchatkamerenKasteel Hackfort.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
2  Beoordelingen, Suite Freule Clara
9,9
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
9,5
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
J. Bergsma
Wat een fantastische locatie
13-10-2019 Wat een fantastische locatie, wat een ruimte, wat een luxe. Een hele grote woon- en eetkamer, luxe keuken, twee zeer royale slaapkamers. En gelegen in een heel mooi park. Een verblijf in stijl. We werden bij aankomst welkom geheten door de beheerder. In de directe omgeving zijn verschillende bewegwijzerde wandelroutes van verschillende lengtes. Naast het kasteel is in het koetshuis een restaurant waar we een heerlijke lunch hebben genoten. De naast gelegen moestuin is open voor bezoekers om deze te bekijken. Veel (on)bekende groenten, kruiden en bloemen. Aan de omgeving is te zien dat de ruilverkaveling hieraan is voorbij gegaan. Allemaal kleine verdeelde weilandjes, bospercelen, akkerland, oude boerderijen. Een sfeervolle wandel- en fietsomgeving.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
E.J. van Duren
"Thuis op Hackfort."
6-10-2019 Verrassing voor mijn partner. Voor hem een volkkmen onverwachts verjaardagscadeau. Samen hebben wij ontzettend genoten van de prachtige ambiance op een schitterende locatie. Wij komen wel vaker op Hackfort om te wandelen, maar dat we nu ook in het kasteel hebben gelogeerd hebben, maakt deze plek nog meer bijzonder voor ons.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen

Vakantie vieren in de natuur

Hier vindt u het aanbod aan vakanties in de natuur. Uw natuurvakantie kan een actief karakter hebben maar ook heel relaxed zijn door juist te doen wat de dag – en met name de natuur - u brengt. Gelukkig verblijft u er meerdere dagen en heeft u tijd genoeg om zelf te kunnen ontdekken wat u het liefste zou willen doen.

 

Natuurbeleving

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. We leven in een land waar zoveel verschillende diersoorten en plantensoorten te vinden zijn. Zuinig zijn op natuur is belangrijk. Mocht u tijdens uw vakantie in de natuur op pad gaan met een boswachter, zult u merken dat u te maken heeft met gepassioneerde mensen die zich erg bewust zijn van de impact die ook toerisme op natuur heeft. Aan de andere kant is het van belang om natuur te bezoeken, te beleven en mee te maken, zodat u maar ook kinderen weten waar we zuinig op moeten zijn. Kortom, er valt altijd iets te leren. En hoe kan dit het beste? Juist ja, met een natuurvakantie.

 

Foto’s van de natuurvakantie

De natuur is altijd fotogeniek. U gaat merken dat u tijdens uw vakantie in de natuur volop de mogelijkheid heeft om foto’s te maken. Het is niet altijd eenvoudig om mooie foto's te maken, maar een natuurlijke omgeving is een goede eerste zet. Vervolgens komt er de toevalligheid van het weer. Voor het maken van de juiste foto maakt het gelukkig niet uit of de zon schijnt of dat er net een Hollands regenbuitje valt. Wie weet legt u een mooie regenboog vast!

Alle foto's die we op onze website laten zien zijn gemaakt door een professional en zonder gebruik van filters. Zo heeft u een echt realistisch beeld van onze vakantiewoningen en uw ideale natuurvakantie!

Duurzame natuurvakantie

Wist u dat u met uw natuurvakantie in een vakantiehuis van Buitenleven Vakanties meteen een steentje bijdraagt aan de natuur? Een deel van de verhuuropbrengst gaat rechtstreeks naar de instandhouding van de natuur en een ander deel wordt mede gebruikt voor de instandhouding van de vakantiewoning. Een win-win situatie voor alle partijen. Reden genoeg om uw natuurvakantie hier te boeken!

 

Natuurvakantie online boeken

Een natuurvakantie in Nederland boekt u gemakkelijk bij Buitenleven Vakanties. U kunt diverse filters gebruiken om zo tot uw ideale verblijf in de natuur te komen. Filter op provincie, aantal personen en datum van aankomst en vertrek en bekijk direct het resultaat. Heeft u specifieke ideeën wat betreft faciliteiten? Deze zijn aan de linker zijde te vinden. Wanneer u deze aan vinkt geeft de website vervolgens exact weer welke natuurvakantie volledig voldoet aan uw wensen.

Toch hier nog niet gevonden van u zoekt? In heel Nederland zijn er droomlocaties te vinden! Laat u inspireren op onze inspiratie-pagina. Alles is goed. Als u maar de perfecte natuurvakantie heeft die aansluit bij uw wensen. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.

 

Bekijk ook: