Speciaal voor lezers van Puur Natuur

De magie van Buitenleven Vakanties is de combinatie van bijzondere woningen op ongekend mooie plekken in de Nederlandse natuur. De vakantiewoningen van Buitenleven Vakanties zijn de ideale plek om bij te tanken, tot rust te komen en te wandelen in de omliggende natuurgebieden.

Voor alle wandelaars en liefhebbers van de Nederlandse heeft Twan Huys, zelf trouwe gast bij Buitenleven Vakanties, het boek Wandellust uitgebracht. Hij schrijft over zijn verblijf in de Buitenlevenwoningen en over de wandelingen die hij maakt met o.a. Prinses Irene, Herman Finkers en Jane Goodall. Voor lezers van Puur Natuur is er nu een aanbieding: Boek voor 1 november 2020 een verblijf in 2020 of 2021 en ontvang Wandellust cadeau. Bekijk hieronder het aanbod.

Gebruik bij boeken de code PUURBUITEN20.

Lees hier hoe het allemaal werkt.

Voorwaarden

Ervaar de natuur van dichtbij. Logeer in een Buitenleven vakantiewoning, midden in een natuurgebied van Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer of LandschappenNL. Lees over de mooiste wandelgebieden volgens Twan Huys en de gesprekken die hij heeft met o.a. Jack Poels en Geert Mak in dit gratis boek!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice, of bel naar 088 - 284 8365.

  • De actie geldt voor lezers van Puur Natuur
  • Aanbieding is geldig op boekingen die worden gemaakt tussen nu en 1 november 2020 voor een verblijf in 2020 en 2021
  • Boeken kan met de actiecode PUURBUITEN20
  • Deze actie geldt niet op reeds gemaakte boekingen
  • De code kan niet gebruikt worden in combinatie met andere acties
  • Het boek wordt verstuurd wanneer de factuur 100% is voldaan