Wakker worden midden in het bos...magisch
bos, duin, heide of zee

Vakantiewoningen in het bos

Een vakantiewoning in het bos spreekt tot ieders verbeelding. De nachten zijn er mysterieus: donker is echt donker! Stil is het echter niet: de nachtdieren ontwaken en zoeken naar eten. Bijzonder wanneer het lukt om dit te aanschouwen vanuit uw warme vakantiewoning. En dan wordt het weer licht. Aan de randen van de dag is de natuur heel actief, en is het niet moeilijk om wilde dieren te spotten. Bent u nog niet wakker? Dan zorgen de vogels in de directe omgeving wel dat u wakker wordt. Klaar voor een nieuwe dag!

33 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

Specht

Sleen
4 pers.

Huis Landweer

Roderesch
5 pers.

Lunsberger

Borger
6 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

Kale Duinen

Appelscha
4 pers.

Boomvalk

Oudemirdum
4 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Fluitberg

Kootwijk
4 pers.

In 't Zand

Kootwijk
4 pers.

Boslust

't Harde
4 pers.

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.

St. Hubertus

Vierhouten
5 pers.

Peppelboom

Putten
6 pers.

Vossenheem

Uddel
6 pers.

Nieuw Reemst

Ede
6 pers.

Harten

Renkum
6 pers.

Landhuis Leuvenhof

Elspeet
6 pers.

Op de Duivelsberg

Berg en Dal
8 pers.

Klein Spriel

Putten
8 pers.

Deelerwoud

Deelen
8 pers.

Heidehof

Nunspeet
9 pers.

Rode Zanden

Uddel
9 pers.

Erff Hoog Burel

Radio Kootwijk
12 pers.
Noord-Brabant Dan denk je aan Brabant

Vetersberg

Leende
4 pers.

Wulp

Strijbeek
6 pers.
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Petite Grangette

's-Graveland
2 pers.

Sylvestris

Schoorl
4 pers.

Blauwe Reiger

Schoorl
4 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Eerderveld

Ommen
4 pers.

Twilhaar

Haarle
4 pers.

Wildspieker

Hezingen
4 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Meerbekke

Hezingen
7 pers.

Borkeld

Markelo
11 pers.
Utrecht het hart van Nederland...

't Veld

Leersum
8 pers.

Vakantiewoningen in het bos

Nederland kent prachtige bosgebieden, en om deze bossen te onderhouden woonden de boswachters van oorsprong in dit gebied. Een geluk voor liefhebbers van de rust van de Nederlandse natuur is dat een aantal van deze woningen in het bos er nog steeds zijn! En nog mooier is dat Buitenleven vakanties deze boswachterswoningen heeft verbouwd tot comfortabele vakantiewoningen in het bos. U vindt deze woningen in de mooiste stukjes natuur van Nederland: op de Veluwe zoals ‘Fluitberg’ en ‘In ’t Zand’ nabij Kootwijk. Andere vakantiewoningen in het bos zijn van oorsprong bijvoorbeeld pachtboerderijen, of behoren tot een landgoed zoals ‘Villa Oud Groevenbeek’.

 

Vanuit uw eigen vakantiewoning midden in het bos voelt het na verloop van tijd alsof u zelf onderdeel uit gaat maken van de prachtige natuur die de woning omringt. De kenmerkende geluiden van het bos dragen natuurlijk erg bij aan dit gevoel: de roffel van de grote bonte specht of de klepperende ooievaars in je achtertuin. Wanneer maakt u zoiets mee?

Elk seizoen in het bos brengt zijn eigen bijzondere verhaal, en zijn onze vakantiewoningen in het bos het hele jaar door te reserveren.

 

Naast dat u heerlijk van uw vakantiewoning in het bos geniet met uw partner, is het ook mogelijk om in de huizen te verblijven met een groter gezelschap. Een deel van onze woningen is namelijk geschikt voor groepen tussen de 10 en 20 personen! Gezamenlijk geniet u overdag van een heerlijke wandeling of fietstocht in de natuur die de woning omringt, waarna u vervolgens heerlijk tot rust komt op de bank van uw vakantiewoning.

 

Alle vakantiewoningen, in het bos of ergens anders, die u vindt op onze website hebben een uniek verhaal. Ze zijn stuk voor stuk bijzonder. Blader daarom gerust door onze verzameling woningen en laat u inspireren! Heeft u nog aanvullende vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.