Wat een pareltje!
Droomplekjes in ontwikkeling

Vakantiewoningen in verbouw

Het aanbod van Buitenleven Vakanties is altijd in ontwikkeling. En die ontwikkelingen wisselen wel eens; het ene moment wordt er veel verbouwd en het andere moment is het op dat vlak wat rustiger. Gelukkig hebben we altijd wel iets te vertellen, dus houd deze pagina goed in de gaten. We kunnen al wel verklappen dat in 2019 en 2020 er een aantal prachtige pareltjes op de planning staan...

 

Hieronder ziet u over welke woning in verbouw is en binnenkort aan het Buitenleven Vakanties assortiment wordt toegevoegd.  

Hoeve de Bocksen

Dit rijksmonument in Ommen heeft kenmerkende luikjes. Vanuit de 6 persoonshoeve met rieten dak heb je een prachtig uitzicht over het nabij gelegen natuurgebied. Buitenlevenwaardig, want Hoeve Boksen staat echt pal in de natuur.

Kijkuit

Deze boerderij is gelegen in Elspeet. De 6 persoonswoning wordt omringd door bossen, heidevelden en landbouwgronden. Hier kan je eindeloos wandelen en fietsen. Het gebied leent zich ook goed voor paardrijden.

Tienhoven

Deze aan de Dwarsdijk gelegen woning wordt momenteel gerestaureerd. Beeldbepalend is de Hollandse wipwatermolen, die aan de overkant ligt. Een typisch wit huisje voor 2 personen en ideaal voor watersportliefhebbers, want het achterliggende natuurgebied is toegankelijk voor roeiboten en kano’s.

Straks in verhuur, nu alvast een preview

Nieuwe woningen verwacht

Wanneer een woning in de natuur vrij komt wordt er gekeken of het geschikt is voor Buitenleven Vakanties. Als dat zo is worden plannen gemaakt. De plannen kunnen zijn dat een boswachterswoning omgetoverd wordt tot vakantiewoning. Of dat bij een ambachtswoning een kleine renovatie nodig is om tot een comfortabel vakantiehuis anno nu te komen. De ene woning behoeft meer verbouw dan de ander. Soms zijn er prokstukken, monumenten. Deze worden met respect voor de geschiedenis  - indien nodig - gerestaureerd. Altijd wordt rekening gehouden met de hoeveelheid natuurbeleving die mogelijk is vanuit de vakantiewoning. En, ook heel belangrijk, dat authentieke details bewaard en zichtbaar blijven. 

 

In 2020 staan er weer prachtige plekjes op het programma. Ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief