Wat een pareltje!
Van woning naar droomplekje in de natuur

Vakantiewoning in verbouw

Het aanbod van Buitenleven Vakanties is altijd in ontwikkeling. En die ontwikkelingen wisselen wel eens; het ene moment wordt er veel verbouwd en het andere moment is het op dat vlak wat rustiger. Gelukkig hebben we altijd wel iets te vertellen, dus houd deze pagina goed in de gaten. We kunnen al wel verklappen dat in 2020 er een aantal prachtige pareltjes op de planning staan...

 

Hieronder ziet u over welke woning in verbouw is en binnenkort aan het Buitenleven Vakanties assortiment wordt toegevoegd.  

Boerderij van Dreesje in Ermelo

Vroeger woonde Dreesje hier. Zij heeft nog in de naastgelegen Villa Oud Groevenbeek gewerkt. Veel van haar meubilair is nog bewaard gebleven en kan voor de inrichting of als museumstukken gebruikt worden. Ook heeft het een prachtige oude schouw met originele tegels.

Vakantiewoning in Barneveld

Op landgoed schaffelaar in het Gelderse Barneveld, wordt momenteel hard gewerkt aan een vakantiewoning die vroeger door de jachtopziener werd bewoond.

Straks in verhuur, nu alvast een preview

Nieuwe woningen verwacht

Wanneer een woning in de natuur vrij komt wordt er gekeken of het geschikt is voor Buitenleven Vakanties. Als dat zo is worden plannen gemaakt. De plannen kunnen zijn dat een boswachterswoning omgetoverd wordt tot vakantiewoning. Of dat bij een ambachtswoning een kleine renovatie nodig is om tot een comfortabel vakantiehuis anno nu te komen. De ene woning behoeft meer verbouw dan de ander. Soms zijn er pronkstukken, monumenten. Deze worden met respect voor de geschiedenis  - indien nodig - gerestaureerd. Altijd wordt rekening gehouden met de hoeveelheid natuurbeleving die mogelijk is vanuit de vakantiewoning. En, ook heel belangrijk, dat authentieke details bewaard en zichtbaar blijven. 

 

In 2020 staan er weer prachtige plekjes op het programma. Ook op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief