Ontdek de mooiste natuur

Ontdek de mooiste natuur

Buitenleven heeft voor jou de meest bijzondere accommodaties middenin de natuur. Bekijk ons ruime aanbod nu.

Wat een ontdekking!

Vanuit een vakantiewoning van Buitenleven Vakanties kunt u op een unieke manier kennis maken met de mooiste natuur van Nederland. Prachtige plekjes, verscholen in de bossen, achter een duin of juist in het weidse land. Ervaar hoe dat natuurschoon u kan raken, word er stil van.

Ontdek hoe mooi Nederland is. En dat al dat moois dichterbij is dan gedacht.

Buitenbeentjes

Buitenbeentjes

Ontdek de mooiste buitenbeentjes van Buitenleven!

Bekijk woningen
Kastelen en Landhuizen

Kastelen en Landhuizen

Bijzondere accommodaties in overvloed! Ontdek onze Kastelen en Landhuizen.

Bekijk woningen
Boswachterswoningen

Boswachterswoningen

De mooiste boswachterswoningen, ontdek ze bij Buitenleven!

Bekijk woningen

Dat ver weg zo dichtbij kan zijn

Ontdek de Nederlandse natuur

Word rustig wakker met uitzicht over zee, de duinen of een bos en begin de dag vol energie. De Nederlandse natuur heeft het in zich u helemaal te laten ontspannen en u de ruimte te geven de mooiste plekjes te ontdekken. De Nederlandse natuur is het ideale toevluchtsoord voor rust, ruimte en vrijheid.

Verblijf in of naast prachtige bossen, kabbelende beekjes of tussen de heidevelden. Deze vakantiehuizen liggen namelijk op de mooiste en wellicht ook rustige plekjes in de natuur. Zo geniet u optimaal van de bossen, de bergen, het platteland of het water om u heen. Een vakantiewoning huren is een absolute must wanneer u echt de natuur wil beleven! Wat is er nu nog beter dan wakker worden en vogels horen fluiten? Geen herrie, geen gedoe, geen drukte. Voor de meesten onder ons is dat gevoel van rust echt heerlijk! Een vakantieverblijf middenin de natuur is dan ook perfect voor als u de natuur wilt fotograferen of allerlei vogelsoorten wil spotten. Ook als u een wandelaar bent of u bent een liefhebber van fietstochten, is een verblijf in de natuur aan te raden. Er is zoveel te beleven, zowel op eigen houtje als als in de vorm van een excursie. De stille genieter van rust komt in een oase bij het beleven van al dat natuurlijk schoon.

Ontdek en beleef de verschillen

De boswachterswoningenin de natuur zijn gelegen op unieke locaties midden in het bos. In deze woningen begint natuur bij de voordeur en beleeft natuurlijk schoon vanaf het moment dat u wakker wordt tot in de late uurtjes. Buitenleven Vakanties biedt in tien van de twaalf Nederlandse provincies boswachterswoningen aan, welke stuk voor stuk uniek zijn. Uniek is trouwens niet alleen de woning zelf, ook de diversiteit aan landschappen die Nederland rijk is heel bijzonder te noemen.

Voor wie wat meer historische sferen en alure wil proeven zijn er de vakantiehuizen met al deze ingediënten. In Gelderland, Groningen en Overijssel staan een aantal prachtige kastelen en landhuizen.

Stuk voor stuk zijn het vakantiewoningen in de natuur met een bijzonder verhaal. De magie van een kasteel doet iets met mensen...  Zowel de landhuizen als de kastelen staan niet per definitie voor rust; de levendigheid van cultuur en natuur zorgen voor reuring in de omgeving. Allen zijn ze ingericht om u een comfortabele vakantie te laten vieren en tegelijkertijd is eer gedaan door de historie in stand gehouden. Van statige villa tot historisch kasteel, ervaar de grandeur!

Onze buitenbeentjesvakantiewoningen in de natuur beschikken misschien niet over zoveel grootsheid en aanzien als de kastelen en landhuizen, ze zijn minstens zo karakteristiek en sfeervol. Buitenleven Vakanties biedt in acht verschillende provincies buitenbeentjes woningen aan. Geen woning is hetzelfde en de woningen zijn verspreid over allerlei verschillende locaties. Omdat deze vakantiehuizen een beetje anders zijn, zit er voor eenieder de perfecte vakantiewoning en locatie tussen.

Duurzaam genieten is ook te ontdekken! De ecolodges steunen het gedachtegoed van duurzaamheid in combinatie met genieten van de natuur. Deze lodges zijn modulair en duurzaam, mede doordat het bouwproces van een dergelijk vakantieverblijf zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Het gevarieerde landschap waar ze zich bevinden, maakt dat u zich geen moment verveelt.

Ontdek uw vakantie in de natuur

Bij Buitenleven Vakanties vindt u vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur. Elke woning is geschikt voor een lange vakantie of een weekendje weg. Zelfs met een nachtje weg in een vakantiehuis in de natuur kunt u de batterij weer helemaal opladen. Of u nou met het gezin op vakantie gaat of voor jullie samen een romantische overnachting wenst, een verblijf in de natuur is voor iedereen geschikt.

Nog niet helemaal gevonden wat u zoekt? Laat u inspireren door onze thema’s of neem contact met ons op.

Buitenleven Vakanties, wat een ontdekking!