Wordt verrast door de schoonheid van de natuur

Zomervakantie in Nederland

Nog geen plannen voor deze zomer? Waarom niet eens een vakantie in eigen land? Nederland kan verrassend mooi zijn. Door heel Nederland bieden wij de mooiste plekjes aan, zowel midden in de natuur als met de natuur direct om de hoek. Bijvoorbeeld op de Veluwe, daar is het prachtige boerderijtje Waskolk te vinden, midden in het bos van de dansende bomen. Of een van de knusse vervenerswoningen in De Weerribben, onder ander Tjasker.

Hoe mooi is Nederland?

Voor een fantastische vakantie hoeft u niet ver te rijden. Ook Nederland biedt voor elk wat wils. De vele, afwisselende landschappen maakt Nederland tot een heel rijk land. Adem met volle teugen de frisse boslucht in, fiets met volle fietstassen naar de ideale picknickplek, bekijk wilde dieren vanachter een wildscherm of tijdens een spannende excursie en beleef de natuur van heel dichtbij.

 

Door heel Nederland bieden wij prachtige woningen in de natuur aan. Bijvoorbeeld het glooiende land van Limburg, waar je je bijna in het buitenland waant. Of het kustgebied, met hopelijk stralend weer. Ook de bossen van de Veluwe of de Drentse Hondsrug, waar je zo maar eens oog in oog kan komen te staan met het wild wat er leeft.

 

Naast de landschappen zijn ook de woningen divers, bij de verbouw is veel aandacht voor de historie en aard van het pand. Maar wel altijd met de comfort die u van ons gewend bent. Neem bijvoorbeeld het statige Landgoed Den Alerdinck, een landhuis gelegen onder de rook van Zwolle. Of het historische pand Huis te Hansouwe onder de rook van Groningen, nog net in de provincie Drenthe

Kortom de diversiteit van Nederland én de diversiteit van ons aanbod maakt dat er voor iedereen de perfecte vakantieplek in de natuur te vinden is.