Onderdompelen in de mooiste natuur
Voel je bevoorrecht

Zomervakantie in Nederland

Nog geen plannen voor deze zomer? Waarom niet eens een vakantie in eigen land? Nederland kan verrassend mooi zijn. Door heel Nederland bieden wij de mooiste plekjes aan, zowel midden in de natuur als met de natuur direct om de hoek. Bijvoorbeeld op de Veluwe, daar is het prachtige boerderijtje Waskolk te vinden, midden in het bos van de dansende bomen. Of een van de knusse vervenerswoningen in De Weerribben, onder ander Tjasker. Volop keuze voor een zomervakantie in eigen land!

Hoe mooi is Nederland?

Voor een fantastische zomervakantie blijft je in eigen land. Want Nederland biedt voor ieder wat wils. De vele, afwisselende landschappen maakt Nederland tot een heel rijk land. Adem met volle teugen de frisse boslucht in, fiets met volle fietstassen naar de ideale picknickplek, bekijk wilde dieren vanachter een wildscherm of tijdens een spannende excursie. Beleef de natuur in eigen land.

 

In heel Nederland vindt je onze prachtige woningen, verscholen op bijzondere plekken in de natuur. Bijvoorbeeld in het glooiende landschap van Limburg, waar je je bijna in het buitenland waant. Of in het kustgebied waar je, zon of geen zon, heerlijke dagen kunt beleven. De bossen van de Veluwe of de Drentse Hondsrug zijn een paradijs voor flora en fauna liefhebbers. Er is valt zoveel te beleven, wie weet sta je zo maar oog in oog met een reebok of wildzwijn.

Naast de landschappen zijn ook de woningen divers, bij de verbouw is veel aandacht voor de historie en aard van het pand. Maar wel altijd met het comfort dat je van ons gewend bent. Neem bijvoorbeeld het statige Kasteel Hackfort, gelegen in het idyllische Vorden in de Achterhoek. Of het historische pand Huis te Hansouwe onder de rook van Groningen, nog net in de provincie Drenthe

Kortom de diversiteit van Nederland én de diversiteit van ons aanbod maakt dat er voor iedereen de perfecte plek voor een zomervakantie in eigen land te vinden is.