Vakantiewoning Veluwe: waar de natuur u tot rust brengt en waar u écht geniet

Een vakantiewoning op de Veluwe. Een prachtig natuurgebied, midden in Nederland, met mooie naald- en loofbossen, groene akkers, graslanden en oneindige heidevelden. Het leefdomein van het ree, de havik, de zwarte specht, de boomleeuwerik, de draaihals, de boommarter, de fazant, de das, het wilde zwijn, de vos en ontelbaar veel andere dieren.

 

De mooiste plekken

Bij Buitenleven Vakanties huurt u een prachtig gelegen vakantiewoning op de Veluwe. Voor onze boswachters,  medewerkers, terreinopzichters en andere betrokkenen, bouwden wij in de loop der jaren authentieke huizen in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Op de Veluwe hebben we een flink aantal van dit soort schitterend gelegen panden verbouwd tot exclusieve vakantiewoning.

Van een rietgedekte vakantiewoning in natuurgebied Planken Wambuis tot een voormalig boswachtershuis in het ongerepte Deelerwoud. Van een luxe suite in een statige villa op landgoed Oud-Groevenbeek tot een originele Veluwse boerderij in het Speulderbos.

 

Vakantiewoning op de Veluwe

Nog aantal voorbeelden. De charmante vakantiewoning Oostereng, met authentieke rood- groene luiken, is gebouwd in 1910 als arbeiderswoning voor de bosarbeiders van boswachterij Oostereng. Vakantiehuis de Peppelboom staat aan een eeuwenoud zandpad in het Speulder- en Sprielderbos, één van de oudste bossen van Nederland. Zelfs een voormalige werkschuur, De Rode Zanden in boswachterij Kootwijk, bouwden wij om tot een ruimtelijk en zeer luxueus vakantiehuis.

 

De Veluwe: ook voor u

Een vakantiewoning op de Veluwe: waar u wordt gewekt met het geluid van tientallen zangvogels. De prachtige paden en verstopte laantjes u voeren langs de mooiste plekken van de Veluwe. Waar tijdens uw fietstocht door het weelderig groen en de betoverende heidevelden de schoonheid van het landschap u pakt. Een vakantiewoning op de Veluwe zorgt voor rust, ontspanning en het échte vakantiegevoel. Bekijk direct onze vakantiewoningen op de Veluwe of in heel Nederland. Tot ziens!

Vakantiewoning Veluwe?Bekijk woningen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.