Vakantiewoningen in Noord-Brabant

Vanuit uw vakantiewoningen in Noord-Brabant beleeft u rust, ruimte, vrijheid en cultuur. Buitenleven Vakanties biedt vakantiewoningen midden in het bos, waar natuur bij de voordeur begint. Onze vakantiehuizen zijn stuk voor stuk uniek, gelegen op prachtige locaties en voorzien van privacy, rust en comfort. Wandel of fiets door de prachtige natuurgebieden en de sprookjesachtige bossen.

 

Ook culturele uitstapjes kunnen makkelijk vanuit uw vakantiehuis gemaakt worden. Noord-Brabant beschikt over een aantal belangrijke en prachtige steden, zoals Eindhoven, Tilburg, Breda en ’s-Hertogenbosch. En vergeet de Efteling niet, gelegen in Kaatsheuvel en uitermate geschikt als een leuk dagje weg. Of ga op safari in De Beekse Bergen. De povincie Noord-Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en gezelligheid, beleef het allemaal vanuit één van onze vakantiewoningen in Noord-Brabant!

4 Gevonden accommodatietypes
Noord-Brabant Dan denk je aan Brabant

Vetersberg

Leende
4 pers.

Atelier Roland Holst

Zundert
4 pers.

Wulp

Strijbeek
6 pers.

Angorahoeve

Zundert
6 pers.

Vakantiewoningen in Noord-Brabant

De natuur in Noord-Brabant bestaat uit vele unieke en prachtige wandelgebieden. De vakantiehuizen in Noord-Brabant van Buitenleven Vakanties staan te midden van diverse wandelgebieden. Zoals Atelier Roland Holst, het gezellige en comfortabele atelier biedt ruimte aan twee personen en is gelegen op de Oude Buisse Heide, omringd door vele gemarkeerde wandelroutes. Het landgoed de Angorahoeve is hier ook gelegen, welke ruimte biedt aan zes personen en voorzien is van alle gemakken. U kunt er ook voor kiezen om te overnachten in een echte boswachterswoning middenin het Vetersbos, of een authentieke kaasboerderij in natuurgebied de Deurense Peel.

 

Vanuit uw vakantiewoning in Noord-Brabant kunt u eindeloos fietsen of wandelen door de avontuurlijke bossen, de uitgestrekte heidevelden en zie het stuifzand opwaaien door de Loonse en Drunense Duinen. Per boot op ontdekkingstocht is ook mogelijK! Vaar door een doolhov van kleine riviertjes en beekjes in het Nationaal Park de Biesbosch. 

Wie weet spot u wel bevers, zeearenden en een aantal van de honderden verschillende vogelsoorten!

 

Noord-Brabant biedt niet alleen prachtige en veelzijdige natuur. Ook de Noord-Brabantse steden zijn zeker een bezoek waard. Eindhoven, Tilburg, Oisterwijk, Breda en ’s-Hertogenbosch zijn makkelijk en snel te bereiken en bieden allerlei activiteiten en bezienswaardigheden.

 

Laat u verrassen door de veelzijdige flora en fauna vanuit uw vakantiewoning in Noord-Brabant, terwijl u volledig tot rust komt in een sfeervolle vakantiewoning van Buitenleven Vakanties!

 

Bekijk ook onze vakantiewoningen in..: