Vakantiewoningen in Zuid-Holland

Geniet van rust, ruimte en natuur met cultuur binnen handbereik. Zuid-Holland is een prachtige, veelzijdige provincie waar veel te beleven, te zien en te doen valt. Een van de dichtstbevolkte gebieden van Nederland maar waar u niets van hoeft te merken. De uitgestrekte natuurgebieden van Zuid-Holland beschikken over een rijke flora en fauna, voorzien van allerlei beschermde diersoorten en prachtige landschappen.

 

Beleef de natuur in de randstad vanuit een boswachterswoning of waan u in de historie van oude ambachten in een buitenbeentjes vakantiewoning. Buitenleven Vakanties biedt in totaal acht woningen in het veelzijdige Zuid-Holland, waar natuur en steden hand in hand gaan!

 

Filter naar keuze
Aankomst
Vertrek

Algemeen

Extra's

Comfortlevel

Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

6 Gevonden accommodatietypes

Vakantiewoningen in Zuid-Holland

Een verblijf in een vakantiewoning in Zuid-Holland biedt voor ieder wat wils. Bent u in de stemming voor een stedentrip? Bezoek het historische Den Haag of het bruisende Rotterdam! Den Haag is de stad van de Nederlandse regering. Breng een bezoek aan het Binnenhof, Paleis Noordeinde, de Grote Kerk of Madurodam. Ook beschikt de stad over twee badplaatsen, Scheveningen en Kijkduin. Waai hieruit op het strand of geniet met mooi weer van de zon.

 

Ook de havenstad Rotterdam is zeker een bezoek waard. Verken één van de grootste havens ter wereld per boottocht, bereik het hoogste punt van de Euromast en geniet van eten en drinken in alle mogelijke vormen in de Markthal.

 

Toch liever rust, ruimte en natuur? Wandel of fiets door de Zuid-Hollandse duingebieden of de polder.

Waan u door het Haagse Bos, één van de oudste bossen van Nederland of spot Schotse hooglanders in het Westduinpark. Vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Holland bereikt u de vele uitgestrekte groengebieden en de mooiste landgoederen. Zo vormt Madestein samen met landgoed Ockenburgh en recreatiegebied De Uithof een grote groenstrook. Ontdek deze groenstrook wandelend, op de fiets of per paard! Geniet vanuit uw vakantiewoning van vrijheid en de natuur, met cultuur binnen handbereik.

 

Bekijk ook onze vakantiewoningen in..: