Een huis met een verhaal
Een plek met een verhaal

Buitenbeentjes


In deze woningen werden echte ambachten bedreven. Bijzonder dat u hier kunt overnachten, terwijl andere mensen alleen de buitenkant kunnen bewonderen.

Allemaal op bijzondere plekjes met de natuur altijd om de hoek.

 

 

Omschrijving

Gelegen in het bijzondere Westerkwartier vindt u boerderij Borgbloemke te Nuis. De boerderij maakt deel uit van landgoed Coendersborch. Het landgoed bestaat naast de ruime boerderij uit de naastgelegen imposante Coendersborch en de weer daarnaast gelegen boerderij. Die boerderij is verpacht. Achter de boerderijen en de borg ligt een prachtig bos waar veel verschillende dieren huizen. Waterlopen, wierden, coulisselandschappen, kerken en borgen zijn hier volop te vinden. Een belangrijk deel van dit landschap is door mensenhanden gevormd. Dit gebeurde globaal in twee fasen: door de landbouw en grootschalige veenafgravingen. Het dorp Nuis ligt  ten zuidwesten van Groningen, tussen de stad Groningen en Drachten. Cultuur en natuur liggen hier dus om de hoek.

 

Borgbloemke is een kop-hals-rompboerderij, waarvan het voorhuis dwars op de schuur staat. De oudste stukken van de boerderij dateren al uit 1866. De woning is volledig gerestaureerd met respect voor de oude, authentieke elementen.

 

De woning biedt ruimte aan 8 personen en is vanaf 1 juli 2016 te reserveren.

Beoordeling
Bekijk alle

Borgbloemke

Nuis | Groningen
Maximaal 8 personen Alle beschikbaarheid
Aankomst
Suggesties
Kenmerken
Algemeen
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 8
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Ligging
Afwisselend gebied
Conceptcategorie
Buitenbeentje
I.v.m. de privacy van onze gasten vermelden we het adres van de woning niet op onze website. De locatie van de woning staat hieronder bij benadering weergegeven.
Aankomstdatum
Vertrekdatum
periode wissen
0  Beoordelingen, Borgbloemke
Algemene indruk
Comfort van de woning
Schoon, netjes en hygiënisch
Ligging en omgeving
terug
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.