Een huis met een verhaal
Een plek met een verhaal

Buitenbeentjes


In deze woningen werden echte ambachten bedreven. Bijzonder dat u hier kunt overnachten, terwijl andere mensen alleen de buitenkant kunnen bewonderen.

Allemaal op bijzondere plekjes met de natuur altijd om de hoek.

 

 

Omschrijving

Gelegen in het oudste cultuurlandschap van Europa, Het Rietdiepgebied, ligt vakantiewoning Harssensbosch. Vroeger was het een klein gehucht, met zelfs een eigen kerk en kerkhof. Daar zijn nu alleen nog de sporen in het landschap van te zien.

Met de stad Groningen op slechts 8 kilometer afstand, is de keuze voor uitgaans- en eetgelegenheden talrijk.

 

De huidige boerderij is in 2008 door Het Groninger Landschap herbouwd, in de sfeer van 1900 met materialen van de oude boerderij. De woning is nu ingericht voor 4 personen. In de woonkamer zijn twee bedsteden(140x200). Verder is de woning van alle comfort voorzien.

 

In de schuur van de boerderij is een kleine expositieruimte die Het Groninger Landschap af en toe gebruikt voor kleinschalige activiteiten. Het voorhuis en de schuur hebben beide een eigen ingang.

 

Vakantiewoning Harssensbosch is vanaf 1 juli 2016 te reserveren.

Beoordeling
8,7
Bekijk alle

Harssensbosch

Adorp | Groningen
Maximaal 4 personen Alle beschikbaarheid
Aankomst
Suggesties
Kenmerken
Algemeen
Maximum aantal personen 4
Bedstede 1
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
Ligging
Afwisselend gebied
Conceptcategorie
Buitenbeentje
I.v.m. de privacy van onze gasten vermelden we het adres van de woning niet op onze website. De locatie van de woning staat hieronder bij benadering weergegeven.
Aankomstdatum
Vertrekdatum
periode wissen
3  Beoordelingen, Harssensbosch
8,7
Algemene indruk
8,3
Comfort van de woning
8,3
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
J M de Bont
Harssensbosch in Groningen
8-1-2017 Het was een fantastische ervaring om in een stiltegebied te verblijven midden tussen de vogels en schapen. De natuur brengt je weer tot jezelf in deze drukke wereld. Een stuk history op deze wijze behouden is uniek. De omgeving is ook zo prachtig het vergezicht, de rust, het licht en de geluiden van de ganzen. We zullen nog vaak terug komen bij buitenleven om die unieke vakantiehuisjes te mogen bezoeken.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
J. E. Rillema
Verbazend.
23-10-2016 Oog in oog, met grazende koeien, genieten van je ontbijt. Fietsen door de landelijke omgeving. Noordpolderzijl bekeken en het Kloostermuseum in Aduard bezocht. Natuurlijk zijn we ook nog naar Groningen geweest, waar al vele voetstappen van ons liggen, maar het is en blijft een mooie stad. We hebben veel foto's gemaakt tijdens onze midweek op deze fijne locatie. Dus nu kunnen we nog een keer genieten.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
K. E. van Dam
Verrassend
2-8-2016 Bijzonder boerderijtje op een bijzondere plek. Slapen in een gerieflijke bedstee met alleen maar koeien, schapen en zwanen om je heen
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
terug
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.