Een huis met een verhaal
Een plek met een verhaal

Buitenbeentjes


In deze woningen werden echte ambachten bedreven. Bijzonder dat u hier kunt overnachten, terwijl andere mensen alleen de buitenkant kunnen bewonderen.

Allemaal op bijzondere plekjes met de natuur altijd om de hoek.

 

 

Omschrijving

Ooit was deze boerderij bijna vergaan. Maar nu is de hoeve in ere hersteld. De voormalige woning van de boerderij is ingericht als museum. Het oorspronkelijke schuurgedeelte is herbouwd en hierin bevinden zich twee appartementen, evenals één privé woning. 

 

Gelegen in het Zweeuwse binnenland, aan een rustige binnenweg onder 's Heer Abtkerke. Dit dorpje telt ruim 500 inwoners en ligt in de 'Zak van Zuid-Beverland'. De omgeving leent zich bij uitstek voor heerlijke fietstochten. Het landschap is afwisselend: kleurrijke akkers die elk seizoen wisselen, boerderijen met in het voorjaar bloeiende  boomgaarden en pittoreske dorpjes. 

 

De hoeve bevindt zich midden op een eigen erf van 2 ha, en ligt in een 30 ha groot gebied met volop wandelmogelijkheden. In het midden gedeelte van de voormalige schuur zijn twee appartementen ingericht, die zowel samen als apart gehuurd kunnen worden. Het ene appartement, De Poel, biedt ruimte aan 3 personen. Het andere appartement De Vliedberg biedt ruimte aan 4 personen. De appartementen zijn via het terras bereikbaar. In het laatste gedeelte van de voormalige schuur is een particulier woonhuis gevestigd.

Beoordeling
9,8
Bekijk alle

Hoeve van der Meulen

's Heer Abtskerke | Zeeland
Maximaal 7 personen Alle beschikbaarheid
Aankomst
Suggesties
Kenmerken
Algemeen
Maximum aantal personen 7
Aantal slaapkamers 4
Kinderbed aanwezig
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
Extra's
Wasmachine aanwezig
Ligging
Afwisselend gebied
Conceptcategorie
Buitenbeentje
I.v.m. de privacy van onze gasten vermelden we het adres van de woning niet op onze website. De locatie van de woning staat hieronder bij benadering weergegeven.
Aankomstdatum
Vertrekdatum
periode wissen
1  Beoordelingen, Hoeve van der Meulen
9,8
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
G.P. Jardine
13-9-2016
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
terug
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.