Een huis met een verhaal
Een plek met een verhaal

Buitenbeentjes


In deze woningen werden echte ambachten bedreven. Bijzonder dat u hier kunt overnachten, terwijl andere mensen alleen de buitenkant kunnen bewonderen.

Allemaal op bijzondere plekjes met de natuur altijd om de hoek.

 

 

Omschrijving

Op het uiterste puntje van Nederland, daar vindt u vakantiewoning Olle Tjoard. Een comfortabele woning met vanuit de woonkamer een fantastisch uitzicht over de landerijen. Aan de achterkant loopt u zo de dijk op.

 

Deze prachtige plek in Termunten is een ideaal vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten langs de Dollarddijk en de vogelrijke Breebaatpolder.

De polder en de omliggende landerijen zijn uniek in Nederland. In het voorjaar zijn op de vlakbij gelegen Punt van Reide zeehonden met jongen te zien. En het binnendijkse brakwatergebied is een oase voor onder andere rustende ganzen, eenden, kokmeeuwen, plevieren, lepelaars en kluten. Kortom, voor elke natuur- en vogelliefhebber een onvergetelijke ervaring!

 

Deze oude boerderij is ingericht voor 6 personen. Alles is gelijkvloers. De woonkamer en eetkamer zijn gescheiden door een gang. Achter de comfortabele keuken vindt u de slaapkamers en twee badkamers. Tevens is in een van de bijgebouwen een houtgestookte sauna aanwezig.

 

 

Beoordeling
8,3
Bekijk alle

Olle Tjoard

Termunten | Groningen
Maximaal 6 personen Alle beschikbaarheid
Aankomst
Suggesties
Kenmerken
Algemeen
Maximum aantal personen 6
Aantal slaapkamers 4
Huisdieren niet toegestaan
Wifi aanwezig
Extra's
Sauna 1
Ligging
Afwisselend gebied
Conceptcategorie
Buitenbeentje
I.v.m. de privacy van onze gasten vermelden we het adres van de woning niet op onze website. De locatie van de woning staat hieronder bij benadering weergegeven.
Aankomstdatum
Vertrekdatum
periode wissen
2  Beoordelingen, Olle Tjoard
8,3
Algemene indruk
8,5
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
9
L. van der Heijden
Olle Tjoard
16-8-2016 Hele rustige,stille plek. In het weekend veel fietsers en wandelaars die langs komen maar daar merk je weinig van. Vanuit de tuin zicht over de weilanden, genoeg zit plekken in de tuin. Fijne en knusse woonkamer. Mooie fietsroutes in de buurt langs het wad.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
9
Arlette Kleinbussink
6-8-2016
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
9
terug
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.