Vogelen vanuit je vakantiehuis

Vogelen vanuit je vakantiehuis

Je hoort ze in alle vroegte. Dus hup, op tijd op pad voor een stevige wandeling. Of juist heerlijk rustig opstarten en vanuit je vakantiehuis op je gemakje uren turen. Vergreet vooral de verrekijker niet!
Bekijk woningen
Actief eropuit voor een optimale natuurbelevingWakker worden door gekwetter en gefluitDe mooiste vogels in je eigen tuin

Vogels spotten

Voor een optimale natuurbeleving spot je de vogels vanuit je vakantiewoning. En voor een heerlijke vakantie waar je bijzondere vogels kunt spotten hoef je helemaal niet ver van huis te gaan. Nederland heeft prachtige plekken te bieden, volledig in de natuur en omringd door de wateren, weidevelden en bossen.

Hier vind je fabuleuze vogelgebieden waar je ook nog eens een heerlijke vogelvakantie kunt boeken. Wij hebben een selectie gemaakt van vakantiehuizen waar het goed toeven is voor vogel- en natuurliefhebbers. De meeste van deze Buitenlevenwoningen worden omgeven door weilanden, slootjes en rivieren.

Vogels spotten
Vogels spotten

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Een heel fijn huisje op een prachtige plek. Zwerven langs weidevelden en slootjes en ook als je 'thuis' bent is er genoeg te zien aan leven rondom de woning. Fazanten, merels, ganzen etc. allemaal vanuit de luie stoel te bekijken. Neem de verrekijker mee!