Ben jij die breed inzetbare schilder?

Ben jij die handige onderhoudsschilder met minimaal 3 jaar werkervaring? Al eens gedacht aan de zelfstandigheid en vrijheid van een ZZP-er? Als je ook nog woonachtig bent in de regio Meppel/Hoogeveen dan zouden wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Buitenleven Vakanties zoekt samen met Staatsbosbeheer een 

 

Breed inzetbare schilder (ZZP)

regio Noord Nederland

 

Voor minimaal 9 van onze vakantiewoningen in de regio Noord Nederland ben jij de eerste als het gaat om schilderwerk én onderhoudswerk.

 
Wat ga je doen?
De werkzaamheden bestaan uit 2 opdrachten:

  1. Vanuit Staatsbosbeheer zullen de werkzaamheden met name buitenschilderwerk en grootschalig binnenschilderwerk betreffen. Dit wordt via een jaarkalender vooraf gepland en geeft je een stabiele basis.
  2. Vanuit Buitenleven Vakanties zijn de werkzaamheden heel divers. Zo voer je uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden uit. Denk hierbij aan het vervangen van batterijen, inventaris controleren en opknappen, reinigen van sifons, enzovoort. Daarnaast ben je flexibel en bereid om tijdens het verblijf van gasten kleine storingen op te lossen. Bijvoorbeeld het vervangen van een stekker, repareren van een lamp, het bijvullen van een CV ketel of het afstellen van een tv ontvanger. Deze werkzaamheden zijn vaak ad hoc.

 

Wat hebben wij je te bieden?
- Afwisselend en gevarieerd werk
- Een unieke werkplek in de Nederlandse natuur
- Meerdere werkgevers
- Werkaanbod gedurende het hele jaar

Een startdatum van de werkzaamheden is in overleg met jou.

 

Meer weten?
Voor vragen of nadere informatie kan je contact opnemen met Gerben van den Boogaard (Buitenleven Vakanties) op 06-18422439 of met Michel van Driel (Staatsbosbeheer) op 06-13327287.

 

Enthousiast geworden?
Mocht je jezelf kunnen vinden in bovenstaande, dan kan je je gegevens samen met een motivatiebrief mailen naar administratie@buitenlevenvakanties.nl. Vermeld in de onderwerpregel 'Breed inzetbare schilder' en je achternaam. Wij nemen vervolgens contact met je op. 

 

Over Buitenleven Vakanties
Buitenleven Vakanties is een samenwerkingsverband van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten en de provinciale landschappen. Wij verhuren vakantiewoningen in de mooiste natuur van Nederland. Naast de verhuur verzorgen wij voor 80% van het aanbod het onderhoud. Dit betekent dat de woningen tip top in orde zijn zodat onze gasten kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf. Dit doen wij niet alleen en werken daarom samen met regionale onderhoudsbedrijven.