'De Zeearend gezien bij Oudemirdummerklif. Fantastisch'
Genieten van het mooie Gaasterland vanuit comfortabele woning

Boomvalk

Foto's Indeling Ligging

Boomvalk

8,5
Oudemirdum, Friesland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Bijna op het meest zuidwestelijk puntje van Friesland ligt, vlakbij het IJsselmeer, Oudemirdum. In glooiend groen strekt het land zich hier poëtisch uit: Normandië in Nederland. Waar de mais wuift, een klif Gaasterland met het IJsselmeer verbindt, zwanen als wachters de kust bewaken en de majestueuze wolken, stilhangend in verwondering, alles aanschouwen.

 

In dit schitterende decor vindt u de uniek gelegen vakantiewoning De Boomvalk. Dit huis ligt in een gevarieerd oud bos dat voor verkeer is afgesloten. In dit bosgebied leven zo’n tweehonderd dassen. Niet dat u deze schuwe dieren te zien krijgt, de dassenburchten zijn goed verstopt, maar aan de bosrand zijn wel degelijk hun sporen te vinden.

 

Het dorp Oudemirdum (met prima voorzieningen) ligt aan de rand van het aantrekkelijke Friese merengebied. Elfstedenplaatsen als Stavoren, Hindeloopen, Sneek en Sloten liggen op pakweg twintig minuten rijden. En de sfeervolle IJsselmeerplaats Lemmer met het grootste gemaal van Europa (Woudagemaal) op zo’n vijftien autominuten.

 

In dit prachtige gebied, waar weelderige bossen en glooiende landschappen elkaar afwisselen, kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

 

Het huis heeft van een sfeervolle woonkamer, een praktische keuken (oven, magnetron en vaatwasser), badkamer en twee slaapkamers. De tuin is ruim en voorzien van een comfortabel terras.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied

Gaasterland

Het buitenbeentje in Friesland
3  Beoordelingen, Boomvalk
8,5
Algemene indruk
8,5
Comfort van de woning
8,5
Schoon, netjes en hygiënisch
8,2
Ligging en omgeving
8,6
J. Rodermond
Zomer 2020 Boomvalk
16-8-2020 Fijn huis. Relatief koel tijdens de 2 hete weken dat we er vertoefden. Genoeg privacy, ruime tuin en terras. Hordeur geen topper door kier, maar verder alles weer dik voor elkaar!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Boudewijn Mooren
Altijd goed
13-6-2020
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Familie Wellink
Een verademing!
21-4-2020 Wij hebben ontzettend fijn weekend gehad met z’n viertjes: even lucht en ruimte en prachtige natuur om ons heen in tijden van thuiswerken en thuisonderwijs. Een verademing! We willen heel graag nog eens terug: het huis was perfect voor ons; heel compleet, van alle gemakken voorzien, direct in de bossen met leuke wandelroutes voor onze kleine kinderen. Echt genoten!
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen