'Uniek plekje voor een unieke gelegenheid'

Bruidssuite Hackfort

Bruidssuite Hackfort

9,4
Vorden, Gelderland
Maximaal 2 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Bruidssuite Hackfort
  € 925,00
 • 6-4-2021
  9-4-2021
  Paasarrangement midweek Bruidsuite
  € 475,00
 • 25-5-2021
  28-5-2021
  Pinksterarrangement 2021
  € 441,00
 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Bruidssuite Kasteel Hackfort
  € 853,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Bruidssuite Hackfort
  € 823,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

In het idyllisch, kleinschalig boerenlandschap met een rijke historie, gevormd door landheren, boeren en water, bevindt zich Landgoed Hackfort. Aan de Baakse Beek in de Achterhoek ziet u behalve dit prachtige kasteel, de lappendekens van onder andere gras, akkerlanden en bos. Uniek zijn de duizenden stinzenplanten die in het vroege voorjaar bloeien voor het kasteel.

 

Suite De Schatkamer is bij uitstek geschikt voor bruidsparen, maar zeker ook voor andere gezelschappen van 2 personen. De suite heeft een royale slaapkamer, separaat toilet en luxe badkamer met ligbad en is ingericht met een mix van moderne en antieke meubelstukken. Deze suite heeft een kleine pantry (geen keuken). De suite is bij uitstek geschikt voor korte verblijven. Er is geen kinderbedje aanwezig. Achter het kasteel is een terras met tuinmeubilair voor de gasten aanwezig.

 

In en rondom het kasteel is meer bedrijvigheid dan alleen de vakantiesuites. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er in het souterrain een expositie is, in de grote zaal een bruiloft voltrokken wordt of een cultureel evenement zoals een klassiek concert plaatsvindt. Deze suite bevindt zich boven deze zaal. De gemeenschappelijke keuken (welke uitsluitend te gebruiken is wanneer u het gehele kasteel huurt of een gehele etage) is naast de suite; mogelijk hoort u hier u geluid van. Ook kan het zijn dat er op het landgoed natuurwerkzaamheden worden gedaan. Vlak bij het kasteel, in het voormalige koetshuis, bevindt zich restaurant Keuken van Hackfort, een ideale uitvalsbasis voor een kopje koffie of een heerlijk diner. 

Uiteraard proberen wij alle activiteiten op het terrein zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen. Wij doen ons best u zo goed mogelijk te informeren over geplande activiteiten tijdens uw verblijf. Nieuwsgierig geworden of er een evenement is tijdens uw geplande verblijf? Bekijk dan hier de kalender

 

Bent u met een grotere groep? Er zijn mogelijkheden om meerdere suites tegelijk te boeken. Landgoed Hackfort beschikt eveneens over Suite Baron Arend, Suite Freule Clara, Suite Freule ZusSuite Freule Emma en Kasteel Hackfort.

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 2
Aantal slaapkamers 1
Wifi aanwezig

Landgoed Hackfort

Omgeven door het parkbos, een moestuin, weilanden en bolle akkers
3  Beoordelingen, Bruidssuite Hackfort
9,4
Algemene indruk
9,3
Comfort van de woning
9,5
Schoon, netjes en hygiënisch
9,3
Ligging en omgeving
9,7
E Vink
Schitterend
22-8-2020 Authentieke, bijzondere plek om te overnachten waar we met het gezin heerlijk in rust konden verblijven. Wat een prachtige ervaring!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
Hans Roels
Fantastische lokatie in de natuur
9-7-2020 Zeer goed
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
10
E.A. van den Boogaard
Kasteelheer tijdens hittegolf
27-6-2020 Tijdens de tropische late juni-dagen genoten we van een kort verblijf in de schatkamer van Hackfort. Sfeervol, smaakvol ingericht en ruim met mooi uitzicht over landerijen. Het tempo vertraagd vanzelf in de stilte van de hoge kamers en de mooie natuur om het kasteel. We waanden ons alleen met ons drankje op bankje in de lommerrijke achtertuin onder het beeld van Dionysus bij zonsondergang. Bij vertrek kwamen we erachter dat ook de andere suites bewoond waren geweest. De lunch en koffie in het voormalig koetshuis met wandeling door de weelderige moestuin zijn aan te bevelen
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen