'Een aanrader voor wie de streek de Hondsrug wil verkennen'
Gelegen in boswachterij Gieten-Borger

Lunsberger

Foto's Indeling Ligging

Lunsberger

8,4
Borger, Drenthe
Maximaal 6 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Vakantiewoning Lunsberger staat te midden van een adembenemend mooi landschap met bos, heide en vennen in Boswachterij Gieten en Borger in Drenthe. Een waar fiets en wandelparadijs.

De vennen, er zijn maar liefst 26, geven dit bijzondere gebied een eigen gezicht. De grootste ven, het Lunsveen, is een populaire broedplaats voor kokmeeuwen. In Boswachterij Gieten en Borger broeden overigens ook nog 70 andere vogelsoorten en verder leven er adders en zandhagedissen. Bij de vennetjes groeit overigens ook de zonnedauw, een vleesetend plantje.

 

Al even uniek is het boomkroonpad in Drouwen. Dit is een spannend, 23 meter hoog pad dat de bezoekers langs en door de toppen van bomen voert.

Boswachterij Gieten-Borger, met de imposante beukenlanen en keienwegen, grafheuvels, hunebedden, heidevelden, en natuurlijk de authentieke esdorpen. Een bezoek méér dan waard.

 

Het karakteristieke vakantiehuis Lunsberger staat in een weelderige tuin met, uiteraard een fijn terras. Aan de ene kant van de woning ligt de doorgaande weg van Rolde naar Borger, aan de andere kant wordt u verrast door een prachtig bosgebied.

De woonkamer is comfortabel en van alle gemakken voorzien en komt uit in de luxe open keuken (met onder andere een vaatwasser). Op de begane grond zijn verder de badkamer en een slaapkamer gesitueerd. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een separaat toilet. Verder kunt u gebruik maken van de carport die ook op het erf staat.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 6
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied

Boswachterij Gieten-Borger

Een typisch ontginningsbos
3  Beoordelingen, Lunsberger
8,4
Algemene indruk
8,5
Comfort van de woning
8,3
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
8,2
M.J.M Mulders
Heerlijk weekje Lunsberger
13-10-2020 Paddenstoelen tijd. Prachtig!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
H.J. Berghuijs
Echt weer BUITENLEVEN!
19-9-2020 Weer zo'n leuk huis op een mooi plekje in de natuur. Genoten van de tuin, buiten eten en buiten zijn. Bij praten en toe komen aan elkaar. Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving. Weer top.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
8
Netty & Jan
Jammer
6-9-2020 Ondanks dat het huis alle comfort bood van StaatBosbeheer-huizen, en Midden Drenthe niet te overtreffen valt qua natuur- en cultuurschoon, viel ons de ligging qua geluidsoverlast van het langsrazende verkeer erg tegen. Daarom kiezen wij een volgende keer voor een andere plek.
Algemene indruk
7
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
6
Ligging en omgeving
5
Meer beoordelingen