'Een aanrader voor wie de streek de Hondsrug wil verkennen'
Gelegen in boswachterij Gieten-Borger

Lunsberger

Foto's Indeling Ligging

Lunsberger

8,4
Borger, Drenthe
Maximaal 6 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

  • 21-12-2020
    28-12-2020
    Kerstarrangement Lunsberger
    € 1.047,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Vakantiewoning Lunsberger staat te midden van een adembenemend mooi landschap met bos, heide en vennen in Boswachterij Gieten en Borger in Drenthe. Een waar fiets en wandelparadijs.

De vennen, er zijn maar liefst 26, geven dit bijzondere gebied een eigen gezicht. De grootste ven, het Lunsveen, is een populaire broedplaats voor kokmeeuwen. In Boswachterij Gieten en Borger broeden overigens ook nog 70 andere vogelsoorten en verder leven er adders en zandhagedissen. Bij de vennetjes groeit overigens ook de zonnedauw, een vleesetend plantje.

 

Al even uniek is het boomkroonpad in Drouwen. Dit is een spannend, 23 meter hoog pad dat de bezoekers langs en door de toppen van bomen voert.

Boswachterij Gieten-Borger, met de imposante beukenlanen en keienwegen, grafheuvels, hunebedden, heidevelden, en natuurlijk de authentieke esdorpen. Een bezoek méér dan waard.

 

Het karakteristieke vakantiehuis Lunsberger staat in een weelderige tuin met, uiteraard een fijn terras. Aan de ene kant van de woning ligt de doorgaande weg van Rolde naar Borger, aan de andere kant wordt u verrast door een prachtig bosgebied.

De woonkamer is comfortabel en van alle gemakken voorzien en komt uit in de luxe open keuken (met onder andere een vaatwasser). Op de begane grond zijn verder de badkamer en een slaapkamer gesitueerd. Op de eerste verdieping zijn er nog twee slaapkamers en een separaat toilet. Verder kunt u gebruik maken van de carport die ook op het erf staat.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 6
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Bos en heidegebied

Boswachterij Gieten-Borger

Een typisch ontginningsbos
3  Beoordelingen, Lunsberger
8,4
Algemene indruk
8,4
Comfort van de woning
8,3
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
8,2
C Slagt
Mooie boswandelingen
29-2-2020 Het waren wat wisselvallige weersomstandigheden deze week. Maar 's morgens was het droog zodat we prima konden wandelen in het bos. De erfgoedwandeling was interessant. Een deel was wel erg drassig, maar dat mocht de pret niet drukken. Ook het boomkroonpad en de boswandeling waren prima. Een wandeling bij 't Gasselterveld is ook aan te raden. Eerst door een apart stuk bos en later langs het water met mooie uitzichten. Vaak regende het 's middags, maar dan waren we alweer terug. Leuk de vogels bij het voederstation achter het huis.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
7
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
B.J.D. Munter
Midweekje eruit
1-2-2020
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Fam. Huizing
Familie
4-1-2020 We hebben genoten van ons verblijf. Het huis was comfortabel en ruim. Heerlijk om direct het bos in te lopen. We komen zeker weer terug.
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen