'Een lodge in Voornes Duin'
Gelegen in het prachtige Voornes Duin

Meerman

Meerman

8,7
Hellevoetssluis, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Meerman
  € 1.163,00
 • 30-12-2021
  7-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Meerman
  € 1.133,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Meerman
  € 1.133,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Onze vakantiewoning De Meerman ligt in het prachtige duingebied Voornes Duin. De ideale locatie voor natuurliefhebbers die van fietsen en wandelen houden. Maar met een ligging van slechts 400 meter van het strand van het Haringvliet en dichtbij het leuke stadje Hellevoetsluis, is de woning ook bij uitstek geschikt voor strandliefhebbers.

 

Voornes Duin heeft een gevarieerd landschap en is daardoor rijk aan natuur. De vele plant- en diersoorten die er voorkomen, maken het tot een bijzonder duingebied. In tegenstelling tot veel andere duingebieden wordt hier geen drinkwater gewonnen. Daardoor komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten als duizendguldenkruid, ratelaar, koninginnekruid, parnassia, slanke gentiaan en verschillende bijzondere soorten orchideeën. Ook is Voornes Duin erg geliefd bij vogels. Bijna de helft van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier. Vlakbij de woning ligt het Quackjeswater. Een uniek duinmeer met lepelaars. Heerlijk om daar een wandeling te maken.

Vanaf de woning bent u dicht bij de gezelligheid van vestingsstad Hellevoetsluis of u rijdt naar Brielle. Ook de maasvlakte en Rotterdam zijn dichtbij voor een dagje er op uit.

 

Het bouwproces van deze woning zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Ook is de woning volledig elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd.

 

U kunt met 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, een douche een slaapkamer met veel glas waar u heerlijk van de natuur en zon kunt genieten. Ook heeft de woning een veranda met luifel om heerlijk buiten te zitten bij de tuinhaard. De woning beschikt over een koelkast, maar geen vriezer. 

De woning is van binnen gelijkvloers. Handig voor mensen die slecht ter been zijn. Wel is er naar buiten toe een opstapje. Honden zijn in deze woning niet toegestaan.

 

Bent u met een groter gezelschap? Huur dan ook de naastgelegen vierpersoons woning De Pad of op een paar kilometer afstand Duinen 10.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Afwisselend gebied

Quackjeswater

Een uniek duinmeer met lepelaars
3  Beoordelingen, Meerman
8,7
Algemene indruk
8,2
Comfort van de woning
8,9
Schoon, netjes en hygiënisch
9,2
Ligging en omgeving
8,3
Anoniem
Rust in het groen
7-7-2021 Heerlijk huis in het groen van de duinen. Prima startpunt voor wandelen en fietsen. Het strand is heel dichtbij. Huis is van alle gemakken voorzien. Ondanks hor, toch iedere nacht muggen
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
S Scheltema
Wat een geweldig huisje
3-4-2021 We hebben genoten van een licht, schoon huisje, waar met zorg aan alles was gedacht. En met zoveel om van te genieten: vanuit het bed de volle maan te zien en ‘s morgens de zon te zien opkomen. En op de veranda te genieten van zoveel verschillende vogeltjes, die hele concerten aanhieven. En de ligging is ook geweldig; ik was nog nooit op Voorne Putten geweest en dat was voor mij een openbaring. Zoveel variatie in de natuur, van oude bossen, duinmeertjes, de duinen en het strand, maar ook de kleine tuinderijen en het polderlandschap met de menselijke maat.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
B Lengkeek
er even tussen uit
6-2-2021 de huizen van Buitenleven staan garant voor netjes en compleet. Dus wij hebben weer genoten van de buitenlucht. Ondanks het sombere weer toch ook een paar uurtjes met de buitenkachel buiten gezeten. Dat maakt het wel speciaal !
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen