'Ecolodge in Voornes Duin'
Gelegen in het prachtige Voornes Duin

Meerman

Meerman

8,5
Hellevoetssluis, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 21-12-2020
  28-12-2020
  Kerstarrangement Meerman
  € 1.052,00
 • 28-12-2020
  4-1-2021
  Oud en Nieuw arrangement Meerman
  € 1.057,00
 • 30-12-2021
  6-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Meerman
  € 1.133,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Onze duurzame vakantiewoning De Meerman ligt in het prachtige duingebied Voornes Duin. De ideale locatie voor natuurliefhebbers die van fietsen en wandelen houden. Maar met een ligging van slechts 400 meter van het strand van het Haringvliet en dichtbij het leuke stadje Hellevoetsluis, is de woning ook bij uitstek geschikt voor strandliefhebbers.

 

Voornes Duin heeft een gevarieerd landschap en is daardoor rijk aan natuur. De vele plant- en diersoorten die er voorkomen, maken het tot een bijzonder duingebied. In tegenstelling tot veel andere duingebieden wordt hier geen drinkwater gewonnen. Daardoor komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten als duizendguldenkruid, ratelaar, koninginnekruid, parnassia, slanke gentiaan en verschillende bijzondere soorten orchideeën. Ook is Voornes Duin erg geliefd bij vogels. Bijna de helft van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier.  Vlakbij de woning ligt het Quackjeswater. Een uniek duinmeer met lepelaars. Heerlijk om daar een wandeling te maken.

 

Vanaf de woning bent u dicht bij de gezelligheid van vestingsstad Hellevoetsluis of u rijdt naar Brielle.  Ook de maasvlakte en Rotterdam zijn dichtbij voor een dagje er op uit.

 

Uniek aan deze vakantiewoning is dat het een modulair en duurzaam gebouw is. Het bouwproces van deze woning zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Ook is de woning volledig elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd.

U kunt met 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, een douche een slaapkamer met veel glas waar u heerlijk van de natuur en zon kunt genieten. Ook heeft de woning een veranda met luifel om heerlijk buiten te zitten bij de tuinhaard. De woning beschikt over een koelkast, maar geen vriezer. 

De woning is van binnen gelijkvloers. Handig voor mensen die slecht ter been zijn. Wel is er naar buiten toe een opstapje.  Honden zijn in deze woning niet toegestaan.

 

Bent u met een groter gezelschap? Huur dan ook de naastgelegen vierpersoons woning Pad of op een paar kilometer afstand: Duinen 10.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied

Quackjeswater

Een uniek duinmeer met lepelaars
3  Beoordelingen, Meerman
8,5
Algemene indruk
7,7
Comfort van de woning
9,3
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
7,9
J G Breekveldt
"weer terug "
2-5-2020 Na jarenlange ervaring met vakanties in SBB huizen, na een gedwongen onderbreking van 3 jaar, weer terug in een Natuurmonumenten woning in een ons weinig bekende omgeving.. Verrassend vonden we de ruigte rondom de woning met alle vogelzang als gevolg. Huis prima,wel wat krap m.b.t. opbergruimte. Wat wij misten: radio/CD speler; tuinstoelen ( picknicktafel voldoet niet voor ouderen en te zwaar om te verplaatsen) en de bij SBB altijd te vinden natuurgidsen. Overigens ( ondanks corona lock down ) een heerlijke week gehad.
Algemene indruk
7
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
8
Will van der Zanden
Verwachtingen naar beneden bij moeten stellen...
28-8-2019 Prima huisje, van alle gemakken voorzien. Maar: - onze verwachting was dat we in de duinen, midden in de natuur zouden vertoeven en gemakkelijk naar de zee zouden kunnen. Dat bleek niet waar. Het was een stukje natuur (braamstruiken en brandnetels) van 80 x 80 meter naast een niet toegankelijk beschermd stukje duin. - de nabijgelegen 100 km weg leverde geluidsoverlast en deed afbreuk aan onze verwachting in een stilte gebied te verblijven. - we keken vanuit de woonkamer en "tuin" van huisje Meerman uit op het andere huisje. Dat andere huisje had meer privacy, want uitzicht en tuin richting een stuk vrije natuur zonder inkijk.
Algemene indruk
6
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
2
Koen Van de Vijver
Heerlijke vakantie
10-8-2019 Prachtig, heerlijk, fantastisch! Wat een mooie ecolodge! Ook de kinderen hebben genoten.
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Meer beoordelingen