'Duurzaam genieten in Voornes Duin'
Vlakbij het Quackjeswater

Pad

Pad

9
Hellevoetssluis, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 4 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

Onze duurzame vakantiewoning De Pad ligt in het prachtige duingebied Voornes Duin. De ideale locatie voor natuurliefhebbers die van fietsen en wandelen houden. Maar met een ligging van slechts 400 meter van het strand van het Haringvliet en dichtbij het leuke stadje Hellevoetsluis, is de woning ook bij uitstek geschikt voor strandliefhebbers.

 

Voornes Duin heeft een gevarieerd landschap en is daardoor rijk aan natuur. De vele plant- en diersoorten die er voorkomen, maken het tot een bijzonder duingebied. In tegenstelling tot veel andere duingebieden wordt hier geen drinkwater gewonnen. Daardoor komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten als duizendguldenkruid, ratelaar, koninginnekruid, parnassia, slanke gentiaan en verschillende bijzondere soorten orchideeën. Ook is Voornes Duin erg geliefd bij vogels. Bijna de helft van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier.  Vlakbij de woning ligt het Quackjeswater. Een uniek duinmeer met lepelaars. Heerlijk om daar een wandeling te maken.

Vanaf de woning bent u dicht bij de gezelligheid van vestingsstad Hellevoetsluis of u rijdt naar Brielle.  Ook de maasvlakte en Rotterdam zijn dichtbij voor een dagje er op uit.

 

Uniek aan deze vakantiewoning is dat het een modulair en duurzaam gebouw is. Het bouwproces van deze woning zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Ook is de woning volledig elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd.

U kunt met 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, een douche een slaapkamer met veel glas waar u heerlijk van de natuur en zon kunt genieten. Ook heeft de woning een veranda met luifel om heerlijk buiten te zitten bij de tuinhaard. De woning beschikt over een koelkast, maar geen vriezer. 

De woning is van binnen gelijkvloers. Handig voor mensen die slecht ter been zijn. Wel is er naar buiten toe een opstapje.  Honden zijn in deze woning niet toegestaan.

 

Bent u met een groter gezelschap? Huur dan ook de naastgelegen vierpersoons woning De Meerman of op een paar kilometer afstand: Duinen 10.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied

Voornes Duin

Gevarieerd landschap met vele plant- en diersoorten
3  Beoordelingen, Pad
9
Algemene indruk
8,7
Comfort van de woning
8,9
Schoon, netjes en hygiënisch
9,2
Ligging en omgeving
8,7
A. Kuipers
De oudere, zich jong voelende gast
29-8-2020 Vele malen genoten van buitenleven vakanties
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
G Koot
uitstekend
23-8-2020 Huisje is goed voorzien, prettig ingericht, en ligt op een leuke plek voor uitstapjes naar de zee.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
7
Jaap en Karin
Prima uitvalsbasis om op de fiets Voorne-Putten te verkennen.
5-7-2020 In een behoorlijk warme week hebben we toch veel gefietst; o.a. naar de Maasvlakte en Brielle. Lekker in de schaduw kunnen zitten bij het huis. Op de eerste avond dat we er waren kwam er een ree grazen, we hebben hem niet weer gezien.... wel een egel en allerlei vogels zoals een paartje goudvinken.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
7
Ligging en omgeving
7
Meer beoordelingen