'Genieten in Voornes Duin'
Vlakbij het Quackjeswater

Pad

Pad

8,9
Hellevoetssluis, Zuid-Holland
Maximaal 4 personen
Comfortlevel: 3 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 23-12-2021
  30-12-2021
  Kerstarrangement Pad
  € 1.163,00
 • 30-12-2021
  7-1-2022
  Oud en Nieuw arrangement Pad
  € 1.133,00
 • 30-12-2022
  6-1-2023
  Oud en Nieuw arrangement Pad
  € 1.133,00
Prijzen en bijkomende kosten

De prijzen op deze pagina zijn inclusief administratiekosten, eindschoonmaak, haardhout (indien van toepassing) en opgemaakte bedden en exclusief toeristenbelasting.

Omschrijving

De Pad ligt in het prachtige duingebied Voornes Duin. De ideale locatie voor natuurliefhebbers die van fietsen en wandelen houden. Maar met een ligging van slechts 400 meter van het strand van het Haringvliet en dichtbij het leuke stadje Hellevoetsluis, is de woning ook bij uitstek geschikt voor strandliefhebbers.

 

Voornes Duin heeft een gevarieerd landschap en is daardoor rijk aan natuur. De vele plant- en diersoorten die er voorkomen, maken het tot een bijzonder duingebied. In tegenstelling tot veel andere duingebieden wordt hier geen drinkwater gewonnen. Daardoor komen er nog vochtige en natte duinvalleien voor met veel bijzondere planten als duizendguldenkruid, ratelaar, koninginnekruid, parnassia, slanke gentiaan en verschillende bijzondere soorten orchideeën. Ook is Voornes Duin erg geliefd bij vogels. Bijna de helft van de Nederlandse broedvogelsoorten nestelt hier.  Vlakbij de woning ligt het Quackjeswater. Een uniek duinmeer met lepelaars. Heerlijk om daar een wandeling te maken.

Vanaf de woning bent u dicht bij de gezelligheid van vestingsstad Hellevoetsluis of u rijdt naar Brielle.  Ook de maasvlakte en Rotterdam zijn dichtbij voor een dagje er op uit.

 

U kunt met 4 personen verblijven. Er zijn 2 slaapkamers, een douche een slaapkamer met veel glas waar u heerlijk van de natuur en zon kunt genieten. Ook heeft de woning een veranda met luifel om heerlijk buiten te zitten bij de tuinhaard. De woning beschikt over een koelkast, maar geen vriezer. 

De woning is van binnen gelijkvloers. Handig voor mensen die slecht ter been zijn. Wel is er naar buiten toe een opstapje. Het bouwproces van deze woning zorgt voor 90% minder CO2 uitstoot. Ook is de woning volledig elektrisch verwarmd en goed geïsoleerd.

 

Bent u met een groter gezelschap? Huur dan ook de naastgelegen vierpersoons woning De Meerman of op een paar kilometer afstand Duinen 10.

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Maximum aantal personen 4
Aantal slaapkamers 2
Kinderbed aanwezig
Geen huisdieren toegestaan
Wifi aanwezig
Wasmachine aanwezig
Afwisselend gebied

Voornes Duin

Gevarieerd landschap met vele plant- en diersoorten
3  Beoordelingen, Pad
8,9
Algemene indruk
8,8
Comfort van de woning
8,8
Schoon, netjes en hygiënisch
9,1
Ligging en omgeving
9
G.J. Redeker
Geweldig huis
11-9-2021 Heerlijk huisje in het bos Alles is aanwezig Afdakje en houtkachel maakt de avond geweldig
Algemene indruk
10
Comfort van de woning
10
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Lyda Lissenburg
Sfeervol huisje op prachtige plek
24-8-2021 We hebben een heerlijk weekend gehad en genoten van het groene uitzicht vanuit de grote glazen achterpui van dit huisje. Een vuurkorf ‘s avonds op het terras naast het huisje, en een kleine keuken waaraan niets ontbrak. Strand en natuurgebieden (bijv. met lepelaars!) op fietsafstand van het prachtige Brielle en de haven van Hellevoetsluis. Reeën, vossen en heel veel (roof) vogels gezien! Het echte buitenleven !!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Heerlijk huisje, mooie plek!
24-7-2021 We hebben erg genoten in huisje de Pad! Het is een mooi, compleet huisje. Niet heel ruim, maar groot genoeg voor 4 personen, vooral als je veel buiten kan zijn. Heerlijk om ‘s avonds buiten te zitten met de buitenkachel. Veel vogels en een ree gezien in de ‘achtertuin’!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
9
Ligging en omgeving
9
Meer beoordelingen