'Haank heeft een geweldig uitzicht door die grote ramen, het lijkt wel een levend schilderij'
Gelegen nabij Landgoed Slangenburg

Haank

Foto's Indeling Ligging

Haank

8,9
Doetinchem, Gelderland
Maximaal 5 personen
Comfortlevel: 5 sterren
Aankomstdatum
Vertrekdatum

Speciale perioden

 • 19-4-2022
  22-4-2022
  Paasarrangement midweek Haank
  € 482,00
 • 7-4-2023
  11-4-2023
  Paasarrangement 2023
  € 922,00
 • 7-4-2023
  14-4-2023
  Paasarrangement 2023
  € 1.037,00
 • 11-4-2023
  14-4-2023
  Paasarrangement midweek Haank
  € 623,00
 • 26-5-2023
  30-5-2023
  Pinksteren weekend Haank vrij-di
  € 922,00
 • 26-5-2023
  2-6-2023
  Pinksteren week Haank vrij-vrij
  € 1.037,00
 • 30-5-2023
  2-6-2023
  Pinksteren midweek Haank di-vrij
  € 623,00
 • 22-12-2023
  29-12-2023
  Kerstarrangement Haank
  € 1.263,00
 • 29-12-2023
  5-1-2024
  Oud en Nieuw arrangement Haank
  € 1.263,00
Omschrijving

Vakantiewoning Haank staat op landgoed Slangenburg in de buurt van Zelhem in de Achterhoek. Tegenwoordig gelegen tussen de landbouwgronden, met een prachtig weids uitzicht en toch het bos dichtbij.

 

Het landhuis van Landgoed Slangenburg is te bereiken via een 1 km lange oprijlaan.  De oprijlaan komt via het Rondeel, een cirkelvormige plaats waar vier lanen bijeenkomen, uit op een enorm lanenstelsel in de vorm van een dubbel trapezium. Hier staan prachtige bomen, zoals een oude tulpenboom en drie enorme rode beuken waarvan de leeftijd op 300 jaar wordt geschat en verder veel andere beuken- en eikenbomen. Zeker een bezoekje waard.

In de oude boomgaard groeien nostalgische fruitbomen zoals de moerbei, de morel en de kweekpeer die in de oorspronkelijke vierkante tuinvakken zijn geplant. Ook de historische grachten, vijvers en de siertuin van kasteel Slangenburg zijn bewaard gebleven.

 

Vakantiewoning Haank is een eigentijds ingericht huis met een gecombineerde woonkamer (met speel/leeshoek) en keuken (oven, magnetron en vaatwasser), een separaat toilet en een badkamer met ligbad. Totaal drie slaapkamers (1 1-persoons, 2 2-persoons) en een heerlijke tuin met ruim terras.

 

 

Lees volledige omschrijving
Kenmerken
Huisdieren toegestaan
Maximum aantal personen 5
Aantal slaapkamers 3
Kinderbed aanwezig
Wifi aanwezig
Afwisselend gebied

Landgoed Slangenburg

Nabij Doetinchem
3  Beoordelingen, Haank
8,9
Algemene indruk
8,9
Comfort van de woning
8,9
Schoon, netjes en hygiënisch
8,5
Ligging en omgeving
9,4
Anoniem
Zó fijn
1-12-2021 Dit was voor ons de zoveelste woning van Buitenleven waar we in de loop der jaren allemaal geweest zijn, maar tot nu toe wel de meest prachtige qua ligging. (als je van rust en ruimte houdt ) Alles zit erop en er in, en de bedden liggen zalig. De keuken is meer dan compleet zoals we gewend waren. Volgend jaar weer !!!!!
Algemene indruk
9
Comfort van de woning
9
Schoon, netjes en hygiënisch
10
Ligging en omgeving
10
Anoniem
Een woning met veel licht inval
25-10-2021 Haank is een leuke woning, door de grote ramen is er veel licht in de woning. Je kunt vanuit de woning leuke wandelingen maken. Alles was prima in orde. SWe hebben een prettig verblijf gehad in Haank.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
9
L.M. Gerhardt-Kerssens
Fijn huisje in bijzondere omgeving
18-9-2021 Sfeervol en net huisje in een bijzondere omgeving. Ruim voldoende ingericht, met ook wat leuke extra's.
Algemene indruk
8
Comfort van de woning
8
Schoon, netjes en hygiënisch
8
Ligging en omgeving
8
Meer beoordelingen

Buitengewoon bijzondere woningen

Wat is een buitenbeentje?

Iets dat afwijkt van zijn omgeving. Een beetje een aparte. Iets dat zich van de rest onderscheidt. Daar houden wij wel van bij Buitenleven Vakanties. Zowel StaatsbosbeheerNatuurmonumenten en 

LandschappenNL hebben meerdere Buitenbeentjes in bezit. En wij mogen ze verhuren.

 

Waarom een buitenbeentje?

U bent op zoek naar een geschikte vakantiewoning die aan zowel uw wensen als die van uw gezelschap voldoet. U wilt iets bijzonders, buiten gewoon. Een ander soort vakantiehuis. Eentje in de volle natuur en waar genieten van rust en vrijheid op nummer een staat. Omdat een buitenbeentje anders is dan anders is de kans groot dan een vakantiewoning uit deze categorie helemaal voldoet aan alle wensen.

 

De Buitenbeentjes uitgelicht

Op zoek naar een bijzonder vakantiehuis dat nèt even anders is dan een standaard vakantiehuis? U zou kunnen kiezen voor een vakantiewoning op een vakantiepark, maar vakantie vieren in een voormalige woning van een veensteker, sluiswachter of molenaarsknecht spreekt toch meer tot de verbeelding. Het verleden is al voelbaar bij het betreden van de woning. Bij thuiskomst kunnen de kinderen stoere verhalen vertellen over de avonturen die beleeft zijn in de natuur. Bijvoorbeeld de diersoorten die zijn gespot, de excursie met een echte plaatselijke boswachter, het ontdekken van riviertjes. Origineel overnachten zoals dat kan in een Buitenbeentje is verrassend, uniek en levert onvergetelijke herinneringen op. Zo bent u in de Ooievaar in een lief klein vakantiehuis. De naam is te danken aan haar buurtbewoners: er zijn vele ooievaars met nesten in de bomen van het bos. Uniek aan deze woning is ook dat deze volledig nieuw is gebouwd en dat er gebruik is gemaakt van lokaal Geldersch hout.

Bijzonder om zijn architectuur - ontworpen door de eerste Nederlandse vrouwelijke architect - is Atelier Roland Holst. Met de Oude Buisse Heide als directe omgeving is er voldoende gelegenheid om te wandelen in de natuur. Weer een heel ander Buitenbeentje is vakantiewoning Meerman. Deze duurzame vakantieplek is te vinden in de duinen en vlakbij het Quackjeswater gelegen. Vanaf de Meerman bent u slechts 400 meter verwijderd van het strand. U waant zich terug in de tijd in woning Harssensbosch. Met bedsteden (hoe leuk ook voor de kinderen!) en omgeven door het oudste cultuurlandschap van Europa. Het Reitdiepgebied is zeer divers en zowel flora als fauna is hier sterk vertegenwoordigd. Er zijn diverse fietsroutes uitgestippeld die u leiden langs de mooiste bezienswaardigheden. Bij dit Buitenbeentje staan zelfs 2 fietsen die u tijdens het verblijf kunt gebruiken.

 

Een buitenbeentje als vakantiehuis

Een fijne plek voor de vakantie vinden kan een hele zoektocht zijn. Want waar zijn nou eigenlijk de mooiste vakantiewoningen? Er zijn zoveel aanbieders dat het kan zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Bovendien is de beste vakantiewoning voor de een, niet vanzelfsprekend voor de ander. Daarom vindt u bij Buitenleven Vakanties een veelzijdig aanbod aan vakantiewoningen. Zo vindt u makkelijk de beste vakantiewoning. Heeft u altijd al een speciale vakantie willen hebben, in een wel heel bijzonder vakantiehuis?

 

In Nederland is nog zoveel te zien en te ontdekken. Bij Buitenleven Vakanties hebben we een uitgebreid aanbod in unieke vakantiewoningen op bijzondere locaties in de natuur!

 

Meer inspiratie: