Zelfs onze hond wilde niet meer naar huis. Een paradijs hier!
Neem gerust uw hond mee op vakantie

Vakantiewoning met hond

Met z'n allen er even tussenuit, en natuurlijk mag de hond ook mee. Uren wandelen in de frisse buitenlucht, om dan vervolgens heerlijk in uw vakantiewoning met de hond bij de kachel uitrusten en een dutje doen. En de volgende dag herhaalt u dit ritme natuurlijk nogmaals. In een groot deel van onze woningen is uw viervoeter van harte welkom. Zo geniet u van uw vakantiewoning mét hond! Wij zijn benieuwd wie er meer geniet van het bos…

 

35 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

An 't Keienpadtien

Gieten
5 pers.

Bosuil

Gees
10 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

Kale Duinen

Appelscha
4 pers.

't Blauwe Bos

Haule
6 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Waskolk

Ermelo
4 pers.

Fluitberg

Kootwijk
4 pers.

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.

Haank

Doetinchem
5 pers.

St. Hubertus

Vierhouten
5 pers.

Harten

Renkum
6 pers.

Op de Duivelsberg

Berg en Dal
8 pers.

Klein Spriel

Putten
8 pers.

Heidehof

Nunspeet
9 pers.

Rode Zanden

Uddel
9 pers.

't Slag

Ruurlo
11 pers.
Groningen Er gaat niets boven Groningen

Borgbloemke

Nuis
8 pers.
Limburg Van het Leudal tot Valkenburg

Ursulahof

Nunhem
6 pers.

Hoeve Gerendal

Schin op Geul
10 pers.

Kloosterhof

Haelen
12 pers.
Noord-Brabant Dan denk je aan Brabant

Helenahoeve

Helenaveen
4 pers.

Vetersberg

Leende
4 pers.
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Sylvestris

Schoorl
4 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Puntjan

Beuningen
4 pers.

Op é Polle

Kalenberg
4 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Knoef

Haaksbergen
6 pers.

Batsboer

Vasse
7 pers.

Borkeld

Markelo
11 pers.
Utrecht het hart van Nederland...

't Veld

Leersum
8 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Mibreghage

Noordwijk
4 pers.

Sluiswachterswoning

Tiengemeten
5 pers.

Duinen 10

Rockanje
7 pers.

Nicolehoeve

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 8 personen

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 12 personen

Tiengemeten
12 pers.

Vakantie met hond

Veel hondenliefhebbers gaan niet op vakantie zonder hun hond. Logisch, want mét de trouwe viervoeter voel je je completer. De praktijk leert echter dat niet alle verhuurorganisaties van vakantiehuizen duidelijke informatie verschaffen of de woningen toegankelijk zijn voor huisdieren. Om deze reden hebben wij vast een overzicht gemaakt van vakantiewoningen waarin je sámen met uw hond welkom bent. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar ook van de vakantiewoning met hond.

 

Hond mee op vakantie?

Ja natuurlijk! Neem het lieve hondje gezellig mee op vakantie. Kies daarom een vakantiewoning als reisbestemming, want in veel vakantiehuizen is uw hond namelijk gewoon welkom. Beeld maar eens in: een lekkere grote privé tuin om lekker rond te rennen en te snuffelen, lange wandelingen door het bos of mee op verkenningstocht door de duinen. Of misschien bij een meer of aan zee zodat hij ook tijdens die lekkere zomer samen een frisse duik kan nemen. Zo genieten jullie samen van de vakantiewoning mét de hond.

 

Activiteiten met hond

Neem bijvoorbeeld de Veluwe. Dit unieke stuk natuur kenmerkt zich door het afwisselende landschap van heide en bebossing. Het gevarieerde landschap is een gevolg van de zogeheten stuwwallen uit de voorlaatste ijstijd en het ontbossen van een deel van het stuk natuur. Heerlijk voor een lange wandeltocht dus en uiteraard samen met uw hond! Een aantal van onze vakantiewoningen staan op loopafstand van de Veluwe. Werkelijk een top natuurgebied om de hond te laten uitrazen om vervolgens bij de vakantiewoning uit te rusten. Geniet van urenlange boswandelingen, tijdens een verblijf in één van deze vakantiewoningen, samen met je hond.

Natuurlijk zijn er nog vele andere bezienswaardigheden die je kunt

bezoeken én waar je hond welkom is. Voorbeelden hiervan zijn de Wilhelmina toren te Valkenburg in Limburg en de fleurige Keukenhof in Zuid Holland, of laat de hond lekker actief met andere honden spelen in één van de hondenspeeltuinen in Nederland. Reken maar dat je hond na een dagje uit ’s nachts heerlijk slaapt in uw ideale vakantiehuisje!

Meer weten over welke natuurgebieden toegankelijk zijn voor de hond om los te lopen? Check ook ons blog voor handige tips en informatie over losloopgebieden in Nederland.

 

Onderweg naar uw vakantiewoning met hond

Wees goed voorbereid wanneer je een hond meeneemt in de auto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oververhitting;  laat nooit je hond achter in een hete auto. Wanneer je naar het vakantieadres reist met een hond, doe je dat meestal per auto. Let erop dat dit veilig gebeurd. In Nederland staat niet expliciet beschreven hoe je een hond dient te vervoeren, alleen dat dit geen gevaar mag opleveren.

 

Vakantiewoning met hond online boeken

Een vakantiewoning met uw hond boek je eenvoudig bij Buitenleven Vakanties. Samen met de hond geniet je ’s avonds van een heerlijke avondwandeling, of trek er overdag heerlijk op uit in de omgeving van één van onze vakantiehuizen. Hier geniet je samen bijvoorbeeld van lange wandelingen rond de vakantiewoning met de hond. Er zijn in Nederland voldoende activiteiten waar jullie samen met de volledige familie van kunt genieten. Heerlijk genieten van een prachtige en unieke vakantiewoning in Nederland: en dat inclusief viervoeter.

Nog niet gevonden van je zoekt? Er zijn genoeg andere droomlocaties te vinden. Kijk voor vakantie-inspiratie op onze inspiratiepagina. In Nederland is namelijk nog zoveel te zien en te ontdekken, ook met de hond. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu ons volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.