Samen de natuur in

Samen de natuur in

Met z'n allen er even tussenuit, en natuurlijk mag de hond ook mee. Hoe fijn is het om samen de natuur te ontdekken? Lekker rennen en 's avonds uitrusten in de vakantiewoning.
Bekijk woningen
Ruime keus aan vakantiewoningenSamen genieten van de natuurEindeloos wandelen door bossen en heidevelden

Vakantiewoning met hond

Met z'n allen er even tussenuit, en natuurlijk mag de hond ook mee. Uren wandelen in de frisse buitenlucht, om dan vervolgens heerlijk in uw vakantiewoning met de hond bij de kachel uitrusten en een dutje doen. En de volgende dag wordt dit ritme natuurlijk herhaalt. In een groot deel van onze woningen is de viervoeter van harte welkom. Zo geniet je van de vakantiewoning mét hond. Wij zijn benieuwd wie er meer geniet van het bos…

Vakantiewoning met hond
Vakantiewoning met hond

Onze woningen

Bekijk meer woningen
Veel gewandeld en gefietst. Vanuit het huis loop of fiets je zo het bos in. Vooral wandelend kom je bijna niemand tegen in het gebied. Huis heeft een omheinde grote tuin, wat fijn is, als je een hond mee hebt.

Vakantie met hond

Veel hondenliefhebbers gaan niet op vakantie zonder hun hond. Logisch, want mét de trouwe viervoeter voel je je completer. De praktijk leert dat niet alle verhuurorganisaties van vakantiehuizen duidelijke informatie verschaffen of de woningen toegankelijk zijn voor huisdieren. Om deze reden hebben wij vast een overzicht gemaakt van vakantiewoningen waarin je sámen met de hond welkom bent. Zo geniet je niet alleen van de natuur, maar ook van de vakantiewoning met hond.

Hond mee op vakantie?

Ja natuurlijk! Neem het lieve hondje gezellig mee op vakantie. Kies daarom een vakantiewoning als reisbestemming, want in veel vakantiehuizen is de hond namelijk gewoon welkom. Beeld maar eens in: een lekkere grote privé tuin om lekker rond te rennen en te snuffelen, lange wandelingen door het bos of mee op verkenningstocht door de duinen. Of misschien bij een meer of aan zee zodat hij ook tijdens die lekkere zomer samen een frisse duik kan nemen. Zo genieten jullie samen van de vakantiewoning mét de hond.

Activiteiten met hond

Neem bijvoorbeeld de Veluwe. Dit unieke stuk natuur kenmerkt zich door het afwisselende landschap van heide en bebossing. Het gevarieerde landschap is een gevolg van de zogeheten stuwwallen uit de voorlaatste ijstijd en het ontbossen van een deel van het stuk natuur. Heerlijk voor een lange wandeltocht dus en uiteraard samen met de hond! Een aantal van onze vakantiewoningen liggen op de Veluwe of zijn op loopafstand van de Veluwe. Werkelijk een top natuurgebied om de hond te laten uitrazen om vervolgens bij de vakantiewoning uit te rusten. Geniet van urenlange boswandelingen, tijdens een verblijf in één van deze vakantiewoningen, samen met je hond. Natuurlijk zijn er nog vele andere

bezienswaardigheden die je kunt bezoeken én waar de hond welkom is. Voorbeelden hiervan zijn de Wilhelmina toren te Valkenburg in Limburg en de fleurige Keukenhof in Zuid Holland, of laat de hond lekker actief met andere honden spelen in één van de hondenspeeltuinen in Nederland. Reken maar dat je hond na een dagje uit ’s nachts heerlijk slaapt in het vakantiehuis

Onderweg naar de vakantiewoning met hond

In Nederland staat niet expliciet beschreven hoe je een hond dient te vervoeren, alleen dat dit geen gevaar mag opleveren. Wees goed voorbereid wanneer je een hond meeneemt in de auto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oververhitting; laat nooit de hond achter in een hete auto.

Vakantiewoning met hond online boeken

Een vakantiewoning met de hond boek je eenvoudig bij Buitenleven Vakanties. Samen met je hond geniet je ’s morgens van een heerlijke ochtendwandeling, of trek er overdag heerlijk op uit in de omgeving van één van onze vakantiehuizen. Er zijn in Nederland voldoende activiteiten waar je samen met de volledige familie van kunt genieten inclusief viervoeter. Met het hele gezelschap heerlijk genieten van een prachtige en unieke vakantiewoning in Nederland.

Nog niet gevonden wat je zoekt? Er zijn genoeg andere droomlocaties te vinden. Kijk voor vakantie-inspiratie op onze inspiratiepagina. In Nederland is namelijk nog zoveel te zien en te ontdekken, ook met de hond. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, ben je bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu ons volledige aanbod en kies het ideale vakantiehuis.