Zelfs onze hond wilde niet meer naar huis. Een paradijs hier!
Neem gerust uw hond mee op vakantie

Vakantiewoning met hond

Met z'n allen er even tussenuit, en natuurlijk mag de hond ook mee. Uren wandelen in de frisse buitenlucht, om dan vervolgens heerlijk in uw vakantiewoning met de hond bij de kachel uitrusten en een dutje doen. En de volgende dag herhaalt u dit ritme natuurlijk nogmaals. In een groot deel van onze woningen is uw viervoeter van harte welkom. Zo geniet u van uw vakantiewoning mét hond! Wij zijn benieuwd wie er meer geniet van het bos…

 

52 Gevonden accommodatietypes
Drenthe Drenthe doet wat met je

An 't Keienpadtien

Gieten
5 pers.

Lunsberger

Borger
6 pers.

Bosuil

Gees
10 pers.
Friesland Van de friese meren tot het lauwersmeer

Kale Duinen

Appelscha
4 pers.

Boomvalk

Oudemirdum
4 pers.

't Blauwe Bos

Haule
6 pers.
Gelderland Stuifzand, bossen, heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beekjes

Waskolk

Ermelo
4 pers.

Fluitberg

Kootwijk
4 pers.

In 't Zand

Kootwijk
4 pers.

Twee Lindes

Ugchelen
5 pers.

Haank

Doetinchem
5 pers.

St. Hubertus

Vierhouten
5 pers.

Peppelboom

Putten
6 pers.

Vossenheem

Uddel
6 pers.

Harten

Renkum
6 pers.

Op de Duivelsberg

Berg en Dal
8 pers.

Klein Spriel

Putten
8 pers.

't Loor

Doetinchem
8 pers.

Heidehof

Nunspeet
9 pers.

Rode Zanden

Uddel
9 pers.

't Slag

Ruurlo
11 pers.

Schuttekamp

Ruurlo
12 pers.

Erff Hoog Burel

Radio Kootwijk
12 pers.
Limburg Van het Leudal tot Valkenburg

Leuhof

Nunhem
4 pers.

Ursulahof

Nunhem
6 pers.

Pake Hiem

Schin op Geul
10 pers.

Hoeve Gerendal

Schin op Geul
10 pers.

Kloosterhof

Haelen
12 pers.
Noord-Brabant Dan denk je aan Brabant

Helenahoeve

Helenaveen
4 pers.

Vetersberg

Leende
4 pers.

Wulp

Strijbeek
6 pers.
Noord-Holland West-friesland, de kust, Amsterdam; diversiteit te over

Huusje van Hannes

Texel
4 pers.

Sylvestris

Schoorl
4 pers.

Blauwe Reiger

Schoorl
4 pers.
Overijssel Bos, rivieren, het glooiende springendal; dat is Overijssel

Marten en Jikke

Kalenberg
2 pers.

Puntjan

Beuningen
4 pers.

Op é Polle

Kalenberg
4 pers.

Eerderveld

Ommen
4 pers.

Oud Vels

Hellendoorn
4 pers.

Twilhaar

Haarle
4 pers.

't Schot

Staphorst
5 pers.

Batsboer

Vasse
7 pers.

Meerbekke

Hezingen
7 pers.

Borkeld

Markelo
11 pers.

Holtermans

Olst
12 pers.
Utrecht het hart van Nederland...

't Veld

Leersum
8 pers.
Zeeland Zee, strand en een prachtig binnenland

't Uusje

Oostkapelle
4 pers.
Zuid-Holland Beleef de natuur in de randstad.

Mibreghage

Noordwijk
4 pers.

Sluiswachterswoning

Tiengemeten
5 pers.

Duinen 10

Rockanje
7 pers.

Nicolehoeve

Tiengemeten
8 pers.

Laurettehoeve - 12 personen

Tiengemeten
12 pers.

Vakantie met hond

Veel hondenliefhebbers gaan niet op vakantie zonder hun hond. Logisch, u voelt zich completer mét uw trouwe viervoeter. De praktijk leert echter dat niet alle verhuurorganisaties van vakantiehuizen duidelijke informatie verschaffen of de woningen toegankelijk zijn voor huisdieren. Om deze reden hebben wij voor u vast een overzicht gemaakt van vakantiewoningen waarin u sámen met uw hond welkom bent. Zo geniet u niet alleen van de natuur, maar ook van uw vakantiewoning met uw hond.

 

Hond mee op vakantie?

Ja natuurlijk! U neemt uw lieve hondje gezellig mee op vakantie. Kies daarom een vakantiewoning als reisbestemming, in veel vakantiehuizen is uw hond namelijk gewoon welkom. Beeld u maar eens in: een lekkere grote privé tuin om lekker rond te rennen en te snuffelen, lange wandelingen door het bos of mee op verkenningstocht door de duinen. Of misschien bij een meer of aan zee zodat hij ook tijdens die lekkere zomer samen met u een frisse duik kan nemen. Zo geniet u samen van uw vakantiewoning mét uw hond.

 

Activiteiten met uw hond

Neem bijvoorbeeld de Veluwe. Dit unieke stuk natuur kenmerkt zich door het afwisselende landschap van heide en bebossing. Het gevarieerde landschap is een gevolg van de zogeheten stuwwallen uit de voorlaatste ijstijd en het ontbossen van een deel van het stuk natuur. Heerlijk voor een lange wandeltocht dus en uiteraard samen met uw hond! Een aantal van onze vakantiewoningen staan op loopafstand van de Veluwe. Werkelijk een top natuurgebied om uw hond te laten uitrazen om vervolgens bij de vakantiewoning uit te rusten. Geniet van urenlange boswandelingen, tijdens een verblijf in één van deze vakantiewoningen, samen met uw hond.

Natuurlijk zijn er nog vele andere bezienswaardigheden die u kunt

bezoeken én waar uw hond welkom is. Voorbeelden hiervan zijn de Wilhelmina toren te Valkenburg in Limburg en de fleurige Keukenhof in Zuid Holland, of laat uw hond lekker actief met andere honden spelen in één van de hondenspeeltuinen in Nederland. Reken maar dat uw hond na een dagje uit ’s nachts heerlijk slaapt in uw ideale vakantiehuisje!

Wilt u meer weten over welke natuurgebieden toegankelijk zijn voor uw hond om los te lopen? Check ook ons blog voor handige tips en informatie over losloopgebieden in Nederland.

 

Onderweg naar uw vakantiewoning met hond

Wees goed voorbereid wanneer u uw hond meeneemt in de auto. Denk daarbij bijvoorbeeld aan oververhitting;  laat nooit uw hond achter in een hete auto! Wanneer u naar uw vakantieadres reist met uw hond, doet u dat meestal per auto. Let erop dat dit veilig gebeurt.  In Nederland staat niet expliciet beschreven hoe u uw hond dient te vervoeren alleen dat dit geen gevaar mag opleveren.

 

Vakantiewoning met hond online boeken

U leest het, een vakantiehuis met uw hond boekt u eenvoudig bij Buitenleven Vakanties. Samen met uw hond geniet u ’s avonds van een heerlijke avondwandeling, of trekt u er overdag heerlijk op uit in de omgeving van één van onze vakantiehuizen. Hier geniet u bijvoorbeeld van lange wandelingen rond uw vakantiewoning met de hond. Er zijn in Nederland voldoende activiteiten waar u samen met uw volledige familie van kunt genieten. Heerlijk genieten van een prachtige en unieke vakantiewoning in Nederland: inclusief viervoeter dus!

Nog niet gevonden van u zoekt? Er zijn genoeg andere droomlocaties te vinden. Laat u inspireren op onze inspiratiepagina. In Nederland is namelijk nog zoveel te zien en te ontdekken, ook met uw hondje. Voor een vakantie midden in de Nederlandse natuur, bent u bij Buitenleven Vakanties aan het juiste adres. Ontdek nu het volledige aanbod en kies uw ideale vakantiehuis.